da li je na prednjoj masci Nokije N70 onaj dio oko displaya stvarno metaliziran ili samo plasticna imitacija. evo ja nemogu skontat sta je nikako![]()
![]()
da li je na prednjoj masci Nokije N70 onaj dio oko displaya stvarno metaliziran ili samo plasticna imitacija. evo ja nemogu skontat sta je nikako![]()
![]()
Mislim da je metal, ali nisam siguran... može biti varka... Ko što je i na K700 zadnji poklopac olfo metaliziran, ali je u biti samo sjajna platika...
Stvarno neznam...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bruseni aluminij...meni se skinulo pa znam...
a i frendu se skinulo...a to nije dobro, dali se i vama to lako skine nakon nekih 1g sam se odlijepi i podvine pa moras ftrgnut
Zadnji uredio Yo!Gurth : 06-03-2007 u 00:08
After all...
ja sam moro to ljepiti na maski koja je imala par mjeseci
meni se jako dobro drzi..stovise prezadovoljan sam... ali mi se na oklopu ne svidaju dvije stvari. klimavi poklopac od kamere te zatvarac od MMC kartice (zar ga nisu mogli napraviti kao u 6680?!
mislim da je od nekog metala, jer je ona ujedno i antena ako se ne varam
staviš na kratko vrijeme u frižider ako je metal biti će ladan a ako nije metal bit će toplo ( samo masku stavi)
metal 100%![]()
ma kako moze biti antena kad mu opet trebaju slusalice da slusas radio
wtf..
Mislim da je metal, a meni se dobro drži za razliku od metalne presvlake na 5-way tipci koja se ogulila i reže prst.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Evo šta kaže tekst sa GSM ARENA stranice, copy/paste:
Nokia N70 from all sides
Phone's front side is eye catching thanks to a plate with metal outlook. It is made of plastic and catches fingerprints even though it is not entirely glossy. Fingerprints reign on the display too. Nokia seems to be fully aware of this disadvantage, because they have prepared a special cloth to go with the phone.
Ako ovi govore istinu, onda je to plastika![]()
Jeste kad skinuli taj metaloplastični okvir? u gornjem lijevom kutu ima kontakt s limićima koji vode na matičnu ploču. A i kad mi je otpao taj okvir gubio mi se signal na mobu. zato sam pomislio da je to antena...
Isto tako kad se skine maska se vidi kontakt koji spaja taj metalni dio s masom na pločici.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
[QUOTE=MrBlc;528139]Isto tako kad se skine maska se vidi kontakt koji spaja taj metalni dio s masom na pločici.[na taj kontakt sam i mislio da je za antenu. danas sam gledao frendovu n70, onu iz t-mobile wnw ponude, njezin okvir mi se čini plastičan
posto sam uzeo novi oklop..rastavio sam ovaj stari i vidim da je ovo ipak metal![]()
Bookmarks