Probaj s ovim kaspersky internet security
Meni brise automatski kada god vidi trojan i ostale viruse![]()
Treba mi pomoc da uklonim trojan.
Zove se Trojan.Dropper.Delf.BW.
Skinuo sam TROJANHUNTER ali ga ne detektira!
Imam BitDefender, on ga detektira ali ga nemoze ni obrisat ni stavit u karantetnu.
Oba programa su redovno update-ana!
Molim vas, pomozite!![]()
Probaj s ovim kaspersky internet security
Meni brise automatski kada god vidi trojan i ostale viruse![]()
meni je avg nasel trojana i spremil ga iza resetki!!!
neki dan sam imao istog trojanca i bit defender ga je uredno spremio u karantenu.koju verziju BIT-a imas?Izvorno postao melody
Probaj sa Evido anty spywer
I feel the need -the need for speed!!!!!
Za sad najsigurnija kombinacija mi je AVG + Ad Aware, meni sve miche i neam niakvih problema.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ova free solucija AVG & ADAware & SpyBot & Kerio free više nije dovoljna za suzbijanje nametnika nažalost![]()
Ja imam trojana koga se ne mogu riješiti nikako, pod kontrolom je, ali stalno maltretira nešto...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LJUDI dajte više zaboravite na BESPLATNE AV-e nema od njeih kruha ovo je več miljunti put da neki besplatno AV neče maknuti virusa/trojana/spayvera. jednostavno moja NAJBOLJA ZAŠTITA JE NORTON 2006+EVIDO ANTISPYVER i odkad su mi na kompu nemam problema s ničim zato ljudi ili nod32 ili norton te EVIDO OBAVEZNO meni je iskreno norton bolji pa ko voli nek izvoli...
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15700ja korisitm xoftspy.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hmm ja imam besplatni AV i besplatni AS i nemam apsolutno nikakvih problema s trojancima i spywerima i ne koristim nikakav dodatni FireWall osim ovog u Win, surfam na netu skoro danonocno, surfam po raznoraznim predjelima i apsolutno nikakvih problema.Izvorno postao Ifrit
Kad i ako mi se nakoti kakva gamad maknem ju uz pomoc ovo gore navedenih 2 programa.
Jako velka stvar kod micanja onih jacih gamadi je iskljuciti Windows Restore, jer bez obzira kaj ih AV izbrise, oni se vrate ak je Windows Restore ukljucen.
Dakle bitno je i znat kak maknut gmad s kompa.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
da, ja u životu još nisam imao trojana i virus, a sad ga imam..???!
znači da to ne ovisi o meni, tebi, jednostavno ga pokupiš i onda si pušiona.
Inače znam ga ja ukloniti, ali treba dva sata ručno micati sve fajlove, a to mi se ne da...
Hoću jedan klik u antivirusnom progu i da sve bude čisto![]()
ja imam tocno tu kombinacijuIzvorno postao andrija
i nemam problema...pobrala sam bila jednog trojanca koji mi se zavukao u registry ali to zato kaj sam morala iskljuciti firewall jer mi je nesto blokirao...i samo se usuljao...ovi su ga nasli a na netu sam nasla taj problem kod drugih i rjesenje...skinula program i sve sredila...
dakle ta kombinacija je u redu...samo treba znat![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Rjesio sam pomocu Evido anty spywer!
Hvala svima!
Sve mi je ocistio, komp. je sad ko nov!![]()
Ja koristim NOd 32(nije besplatni),Ashampoo firewal(nije besplatni),i neki dan sam nabavio Full verziju Ewida(isto nije besplatni).
I buraz i ja surfamo od svakakvih sex stranica do boga pitaj čega sve ne,i do sada nisam imao problema sa nikakvim virusima ,trojanima i sl .stvarčicama.
Ovaj cijeli "pakung"dođe nekih 700 kn i mislim da nije puno za ono šta pruža.
Nakon godinu dana izdvajaš samo 100 kn za Nod,70kn za firewal i 70 kn za Ewido i mislim da to nije puno ako se uzme u obzir da si ipak donekle miran.
Zato ako možeš(ikako),ja bih ti preporučio ovaj paket.
Eto vidiš da ewido pomaže,zar ne?Izvorno postao melody
Odlicno, al sinko za takvu uslugu ces bome i platiti odredjenu sumu novaca...Izvorno postao andrija
ja se drzim one: "Mi neamo novaca pa moramo mislit!"![]()
i ja se uvijek snadjem na drugi nacin.ne daje mi se bas 1000kn za antivirusnu i firewall zastitu.![]()
gdje mogu naći Evido anty spywer na kojoj stranici
Zadnji uredio speooOn : 11-03-2007 u 15:05
kad pravilno napišeš u google onda izbaci ove rezultate
http://www.google.hr/search?num=50&h...a%C5%BEi&meta=
što dalje usmjerava na
http://free.grisoft.com/doc/20/lng/us/tpl/v5
Njega se najlakše riješiš s Nodom 32.
Bookmarks