Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[BREAKING] Nokia i Microsoft stvorili strategijsko partnerstvo

Nokia je danas objavila novi smjer strategije i promjena u vodstvu kompanije. Ono sto smo svi ocekivali, je Nokijino okretanje prema Microsoftu. Iako se do zadnje trena nije znalo da li cemo u Nokijinim smartphone uredjajima vidjeti Android OS ili Windows Phone 7, ipak smo racunali na Microsoft obzirom da je Stephen Elop CEO Nokije, bivsi djelatnik Microsofta.
    Stoga sto ce to znaciti za korisnike?
    Nokia se okrece Windows Phone operativnom sustavu kao primarnoj smartphone platformi, dok Symbian i dalje ostaje u middle segmentu. Nokia ocekuje i dalje prodaju od cca 150 milijuna Symbain uredjaja u godinama koje slijede.
    MeeGo nismo zaboravili, ovaj operativni sustav postaje open-source u punom smislu, a krajem ove godine iz Nokije ocekujemo MeeGo uredjaje.
    U nastavku donosimo kompletno izvjesce iz Nokije na engleskom jeziku sa popisom kadrovskih promjena u Nokiji. LINK

Sto vi mislite? Sto ce biti do kraja godine?

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...misle da će postati HTC kao što je napravio s WM platformom lol teško. Još sam jučer čitao kako će model N9 zamieniti WP7 platformom, patka ili stvarnost???

Sve u svemu neznam, dobro je da su se trgnuli ako misle opstati, vratiti se. Mislim da je ipak Android taj koji ih spašava, odnosno sam WP7 kao OS se mora popraviti, uozbiljiti?
    HC4L

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slažem se sa HCSCom...ako su već odabrali novi OS, nekako mislim da bi ima isplativije bio android (koji se ipak može prilagoditi svakom proizvođaču posebno, za razliku od WP7 koji je svugdje isti)
    dakle, dobit ćemo nokijin wp7 telefon koji će vjerojatno imati puno papreniju cijenu (od recimo HTC-a), a skup featureova više manje isti...

WP7 za sada ne bilježi dobru prodaju, i nije baš prihvaćen od strane fanova...tako da ćemo vidjeti....

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Blesavo.
    Presli su sa glupe na jos gluplju platformu.
    Bolje da su presli na Android..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pogledjate sami... http://goo.gl/ukJ3v Ok, nema više live streema, ali evo da prenesem neke zanimljive izjave sa PressConfa.

1. Postojala su tri modela kako bi Nokia mogla nastaviti dalje. a. nastaviti razvijati svoje sustave series40, symbian i meego, od čega se odustalo zbog prevelike potrošnje u resursima i na r&d. U osnovi to je razvoj dva smartphone sustava, što je za Nokiu ipak preveliki zalogaj. b. preći na android, od čega se odsutalo jer bi time Nokia postala samo jedan od proizvođača za Google. Znači nebi imali nikakav drukčiji položaj od HTC-a, Samsunga itd. To bi također ubilo razvoj koji je Nokia vec napravila sa svojim uslugama kao Ovi store, maps itd., a fragmentacija je također spomeuta kao problem. c. raditi na wp7 uređajima. Iako je napomenuto kako ovo nije exclusivity agreement, cini se da ce Nokia imati jedan malo povlašteniji položaj u odnosu na ostale. Govori se o integraciji ovi mapsa i binga, što je po meni izvrsna vijest, a govori se i o promjeni wp7 zahtjeva. Vjerujem da će MS malo popustiti što se tiče zahtjeva kako bi se mogli složiti uređaji kao E7x i tsl.

2. pajo je spomenuo paprenu cijenu... dali su jednu neodređenu izjavu da ce Nokia pomoći MS-u i uređajima baziranim na wp7 "go down the price continuum". Sto tocno to znaci nemam pojma, ali moglo bi se protumaciti kao smanjenje zahtjeva za neke uređaje...

3. mislim na kraju da savez ima smisla. Nokia će uskociti sa nekim uslugama, ovi maps +bing = besplatna voice navigacija u cijelom svijetu i sa hardwareom koji rade sjajno, a MS će samo raditi na softwareu jer niti ne znaju raditi na hardwareu.

4. meego ide u mirovinu, tj. to će biti an opportunity to learn, a symbian ide u mirovinu ali kroz jedno prijelazno razdoblje... cini mi se da je to najmanje 2 godine
    Zadnji uredio dorian_gray : 11-02-2011 u 13:25

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dorian_gray Pregledaj post
    b. preći na android, od čega se odsutalo jer bi time Nokia postala samo jedan od proizvođača za Google. Znači nebi imali nikakav drukčiji položaj od HTC-a, Samsunga itd.
    Ovo mi je totalna glupost. A što će biti sada nego samo jedan od proizvođača za Microsoft. Kod androida bi barem imali slobodu modificirati OS koliko im srce želi, a ovdje im MS zadaje praktički sve (kao i ostalim proizvođačima).

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dark Pregledaj post
    Ovo mi je totalna glupost. A što će biti sada nego samo jedan od proizvođača za Microsoft. Kod androida bi barem imali slobodu modificirati OS koliko im srce želi, a ovdje im MS zadaje praktički sve (kao i ostalim proizvođačima).
    Ocito su se izborili za drugačiji položaj. Nekoliko puta je spomenuto "this is not a standard OEM contract", a Elop je također rekao da "Nokia will have a degree of control over the future of Windows Phone". To Nokiu stavlja koplje iznad ostalih OEM-ova

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...teško mi je u to povjerovati ili je Nokija stvarno tako jaka (močna) ili je M$ stvarno slab (beznačajan) sa WP7 platformom? Kada nisu HTC-u napravili ustupke u vezi prilagodbe WP7 platforme (Sense sučelje...), a HTC ih je proslavio u smartphone svijetu, da ne povjeruješ...
    HC4L

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sumnjam bas da ce Nokia dirati u MetroUI. HTC-u sigurno nisu dali da stavlja Sense preko Metra, zato što se onda gubi poanta cijelog Metra (hubs etc.). Inace, Nokia je stvarno još uvijek bitno jača od HTC-a, a MS trenutno sa WP7 platformom uistinu nije veliki igrač, nego dapače netko tko tek treba opstati i izboriti se za svoj dio kolača. Bez ovog ujedinjenja sumnjam da bi market share MS-a ikad presao 10%, ovako možda (ipak ne u ovoj godini).

Malo mi je zao Symbiana, koji je gle ironije nastao zato da MS sa pocketpc (winmo) sustavom nebi zavladao kao na desktop trzistu, ali da je postao prekompliciran, nezgrapan usporedno npr. iOS-u to definitivno stoji.

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    RAZR MAXX, Xoom 2, Gleam+
    Operater
    Telenor, Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    2.752
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.752, Nivo: 12
    Bodovi: 2.752, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moje saučešće.

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po meni logicno da ce ici na WP7 a ne na Android. Jer da su isli na Android samo bi postali jos jedna kompanija na Androidu,a vecina Android fanova pljuje po Nokiji i dizu u zvijezde HTC,pa je tesko vjerovati da ce oni uzeti prije Nokiu nego li HTC ili nesto slicno

Sa druge strane su im bili Microsoft koji im je nudio dosta kompromisa i mogucnosti ako uzmu njihov WP7,i to bi trebalo donjeti dosta profita objema kompanijama

Da su isli na Android,tesko bi im Google dao ustupke koje su dobili od Microsofta... Nokia Maps,pa sve aplikacije koje se nalaze na Oviju bice dostupne tamo(i Bog zna koliko jos toga u ugovoru)!
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanimljivo...
    Iako mi se WP ne sviđa, mislim da bi ovo moglo dosta dobro ispasti.
    Pretpostavljam da Nokia neće dopustiti da postanu samo još jedan WP mobitel.
    Ali, ovaj "eco-system" koji stalno spominju bi mogao biti to što će pomoći u toj suradnji.
    Windows ima najrasprostranjeniji OS (naravno, na računalima), a Nokia najrasprostranjenije mobitele (+ besplatnu navigaciju).
    Po meni će interakcija OS- a na računalu i mobitela biti bitan faktor možebitnog uspjeha te suradnje.

U svakom slučaju, ova suradnja će biti zanimljiva.
    Iako u najgorem scenariju Nokia može dosta izgubiti, a WP ionako nije toliko jak... U najboljem slučaju bi mogli imati poštenu konkurenciju.
    Android je otovoren, Apple je zatvoren, a što će biti WP + Nokia...
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravio sam pitati, sto ovo sada znaci za Symbian i MeeGo?

Jel to znaci da su oni uputili poruku svim Symbian korisnicima da su izvisili i da se vise nece koncentrirati na updateanje postojecih mobitela?? (ok, kao da su to i prije radili, al opet..)
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Zaboravio sam pitati, sto ovo sada znaci za Symbian i MeeGo?

Jel to znaci da su oni uputili poruku svim Symbian korisnicima da su izvisili i da se vise nece koncentrirati na updateanje postojecih mobitela?? (ok, kao da su to i prije radili, al opet..)
    Ne. Symbian ce se i dalje razvijati. Vjerovatno ce se biti i jos mobitela na symbianu,ali ce ovi najbolji biti bazirani na WP7 a symbian za neki sredisnji rang mobitela

Samo meni nije jasno ovo. Naime,procitah na Bugu da ce sve aplikacije sa Ovija biti dostupne na WP7 trznici!? To mi nikako nije jasno... kako

EDIT: Destroyer mozda ce biti mrtav za 2 godine,ali ga Nokia sada sigurno napustiti nece! Previse korisnika je na symbianu da bi ga oni tek tako napustili
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskreno, meni se sve ovo zapravo sviđa.

Čitam po forumima i portalima da je Nokia napravila glup potez zato jer nije zatražila partnerstvo sa Google-om. Ja se s tim ne slažem jer upravo, kao što su već neki naglasili, Nokia bi bila još jedan od proizvođača mobitela s Androidom. Budimo realni, najbolje uspjevaju oni koji su najranije počeli stavljati Android na svoje mobitele (HTC, Samsung) dok oni koji su malo kaskali (SE) nisu se baš snašli sa Androidom. Kako bi tek Nokia prošla?

Ne znam što bi lošega moglo izaći iz suradnje Microsofta i Nokie. Spominje se integracija Ovi mapa u WP7. Cool, besplatna navigacija u WP7 mobovima. Spominje se također i Bing tražilica (koja zapravo kopira Google tako da je svejedno ) koja bi trebala biti defaultni pretraživač sa svime što ima "Nokia" na sebi.

Također, spominje se nekakva izmjena sistemskih zahtjeva za WP7. Znači li to mogućnost izlaska mid range telefona sa WP7? To bi definitivno proširilo tržište i mogućnost širenja Windows Mobile platforme među korisnike.

Uglavnom, nije sve tako crno. WP7 ima mnogo mjesta za napredak, spominju se update-ovi za multitasking, copy/paste, file manager... iOS, kao i Android imali su svoje dječje bolesti. Istina, Microsoft nije učio na svojim greškama ali ajde, bar ih ispravljaju. Nije WP7 loš, samo treba Microsoftu i Ballmeru doći iz dupeta u glavu da se najviše prodaju mid range telefoni. Čini se da im polako dolazi. WP7 će u budućnosti uzeti dobar dio kolača, ne kao Android no mogao bi biti u rangu RIM-a i Apple-a. Uspjeh ne dolazi preko noći i toga su svjesni u Micronokiji

Strpljen-spašen. Iako u mobilnom svijetu time is money. Vidjet ćemo, nadam se da će uspjeti jer mi je Nokia najdraži proizvođač mobitela, ne bih htio da se to promjeni

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    symbian je unistio nokiju. naspram androida, ios-a, webos-a, symbian izgleda zastarjelo. bio je odlican sve dok se nisu masovno poceli primjenivati touchscreen mobiteli, a nokija ne briljira kad su ts mobiteli u pitanju
    Dinamo rules!!!

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Symbian će biti mrtav za godinu-dvije, a MeeGo je pod velikim upitnikom. Eventualno će napravit jedan tablet i bok.
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Destroyer Pregledaj post
    Symbian će biti mrtav za godinu-dvije, a MeeGo je pod velikim upitnikom. Eventualno će napravit jedan tablet i bok.
    Tako sam nesto i mislio da ce bit..
    Prilicno glup potez, izbacili su N8, kao fol neki top model bla bla bla, i sad su ovim potezom te korisnike otpisali.

Meni Nokija nikad nije bila neki veliki igrac, osim naravno kada su izbacili 3310 i N95 8GB koji su najbolji mobiteli ikada..

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Govori se da Nokia neće MS-u trebati plaćati licence, da neće imati nikakve minimalne hardverske zahtjeve (koji su za ostale proizvođače veliki) i da će smjeti modificirati home screen kako žele.

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dark Pregledaj post
    Govori se da Nokia neće MS-u trebati plaćati licence, da neće imati nikakve minimalne hardverske zahtjeve (koji su za ostale proizvođače veliki) i da će smjeti modificirati home screen kako žele.
    You see, o tome ja pričam

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bas... Symbian ce se i dalje razvijati, ali kroz 2011. godinu, a nakon toga očekujte odumiranje, ako ne i kompletno zapostavljanje Symbiana u korist WP7. Oko plaćanja licenci MS-u nemam pojma, jer o tome nije bilo govora, ali navodno ce se sljedeći tjedan malo korigirati zahtjevi WP7 uređaja. Ovo ce bit vjerojatno prema svima, a ne samo usmjereno na Nokiu, jer su i sami rekli da će Nokia omogućiti MS-u dovođenje WP7 uređaja i na mid-range mobitele, a u tom nekakvom prijelaznom razdoblju Symbian će biti mid-range (N8 će za godinu ili godinu i pol ionako biti mid-range).

Nigdje nije rečeno da će aplikacije sa Ovi store-a biti odmah dostupne na Marketplaceu, vec da ce Nokia prenjeti svoje iskustvo vođenja storea na MS. To znači puno drugih stvari, ali ne nuzno i prenosenje aplikacija (naplata, određivanje revenu-a, hendlanje kartica i tsl., jer MS još uvijek nema store u mnogim drzavama). Pretpostavljam da će se aplikacije s vremenom prenjeti, jer navodno (ovo ne znam sa sigurnošću) aplikacije za MS store se uzasno lako pišu.

Nokia nece modificirati home screen ili izgled Metro UI-a, vec ce sudjelavati u njegovom daljnjem razvoju. Ovdje pretpostavljam opet u pricu ulaze Ovi maps, Ovi store i slične usluge. Ovo što je Dark napisao apsolutno nigdje nije rečeno, a ako je netko negdje to prenio, krivo je prenio, ili je čitao neki loš transkript press confa.

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dorian_gray Pregledaj post
    Ovo što je Dark napisao apsolutno nigdje nije rečeno, a ako je netko negdje to prenio, krivo je prenio, ili je čitao neki loš transkript press confa.
    Ja sam to pročitao na nekoliko različitih mjesta. Nije ništa bilo službeno rečeno, no bilo je postavljeno pitanje u plaćanju licenci i nisu htjeli ni potvrditi ni demantirati tako da sigurno ima istine u tome.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni osobno će nekako nedostajati Symbian. Ta njegova otvorena, unixoidna, "quirky" aura. Očito je E71 moj zadnji Symbian mob.
    S druge strane, pomisao na C#/Silverlight na Nokijama.. Yummy

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što više čitam o ovoj suradnji čak mi se i čini dobrim potezem, ako M$ "popusti" Nokiji, mogla bi se ljepa to platforma složiti? Pravi konkurent Androidu, odnosno sasvim nešto drugo sa svojom publikom? Nešto između Symbiana starih dana i WM?
    HC4L

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A evo i prvog concept phonea od Nokije baziranog na WP7..

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [Microsoft Kin One,kin two]-glasine
    By Vepar in forum HTC
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 23-06-2010, 15:04
  2. Microsoft AutoRoute
    By 1142007 in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 06-01-2007, 21:24
  3. Microsoft Firefox