eto ja baš prešao sa e900 na n80..
možda neki d8xx
dakle zanima me neki dobar mobitel ali omanjeg formata, imam sada n80 i 6280 koji mi stoji u kutiji i sad oba su mi velika i htio bih nekaj manje, sad gledam samsunge ali uvijek nekaj fali tipa nemre vibra i mp3, e i sad me zanima neki mob koji nema takve neke fore da znaju čovjeka izživciratinebi se htio odreć većeg ekrana i slidea
![]()
...manje je više...
eto ja baš prešao sa e900 na n80..
možda neki d8xx
ovo veče pijem sve što teče
Nema ti baš mnogo fizički malih mobova s velikim ekranima. Najmanji slider kojeg sam vidio je SL55,a taj ti vjerojatno ne odgovara zbog svojih limitiranih mogućnosti. Eventualno D500/D600,makar ni oni nisu neki sitniši...
ma siemens nebi, baš su mi fora p300 i p310 ali skuuuuuuuupi.... moram još vidjet nisu mi toliko funkc i ekran koiliko jednostavnost mislim bez caka ovo gore kaj sma rekao za melodije kao primjer
...manje je više...
hm... imaš recimo Samsung D900, LG KG800 (čokolada), ima još par samunga (novi modeli) ili pričekaš E95/N76...
Sve zavisi što tražiš od moba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa da je mali i lijepog dizajna i da nije kompliciran meni (tipa samsung), najbolji bi bio Ku800 ili Ke800 ali još nema, zvao neš oglasnik ali prodano i malo sumnjivo, ono kaj hoću je da postoji 6280 veličine čokolade, onda bi bio presretan![]()
...manje je više...
Imas u vipu onu cokoladu s 2mpix, memorijskim karticama, 240x320 i ostale điđe-miđe, malo je deblji i zaobljeniji na rubovima od kg800 (meni je moj ipak ljepsi) ali funkcije su dosta naprednije!
edit: sad sam tek vidio da je to ku800... uzmi na pretplatu u vipu pa nece bit tak jako skup.
ili recimo U830 sa HSDPA.preklopna cokolada sa naprednim funkcijama.
Nije, vidi se u zivo da je deblji al evo na papiru: 0.6mm veci, 1.6mm siri i 2mm deblji, ta debljina se jako primjeti! Neznam di ih ima, ja sam ga prvi put vidio u vipu...
Ja ću si ići kupiti KG320; mob me oduševio u ruci; kompaktan da kompaktniji ne može biti. Zašto nebi njega razmotrio?
RIZR od Motorole? Slide, dobar display, tanak, nije velik, lijep design...
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Razmisli i o v360, nije tak mala i moderna al je ok, ima sve sta treba. Jos danas traje ponuda u city centru za 591kn, ja sam si to uzeo.
Motorola K1...lijep dizajn.Nije velika..uska je i tanka.Vidim da se gore navodio i d900..je tanak al je širok..nije baš majušan.
kg320 imas u tele2 za 995kn.
Nije. Danas mi rekla treba iz Tele2
mislim da nije zakljucan.
danas vidio z3, nije baš nekaj mob mali, bilo bi opravdano da je veći ekran ovak, niš..... kaj mislite o k610, danas isto vidio i mob dosta malen i dobro leži u ruci...?
...manje je više...
k610 je po meni bolji izbor od z3.
atraktivan je(posebno u crvenoj boji),ima utor za kartice,3g i ostalo.
softver je provjeren sa starijih modela,tako da sa pouzdanoscu ne bi trebalo biti problema.
Evo ja kupio KG320. MOB JE PREFENOMENALAN!!!!
Kvaliteta izrade vrhunska, čvrst, elegantan, display na razini, kamera iznenađujuće dobra, blic nije slab kako sam mislio, ona flip-futrola je preheben detalj, stvarno kvalitetno + prava je koža u pitanju.. Software ima par stvari koje bih mijenjao, ali kao što je Smogovac rekao - za tu lovu proždire konkurenciju! Baterija traje dosta dugo s obzirom na dimenzije i kapacitet (600mAh) jer je veličine čungalunge.. Meni traje dan aktivnog korištenja + cijelu noć i prijepodne, ali kako mi treba svaki dan aktivno, punim ga svaku večer (na kraju večeri ima 2-3 crtice / 4). U paketu CD za sinkronizaciju, USB, futrola i sluške (3.5mm JACK!!!!). Svce u svemu ja prezadovoljan - OTKLJUČAN JE naravno, i imam 100 kn na računu.. SVAKA PREPORUKA!
Bookmarks