imam hrpu stvari koje se ne koriste (obleka koja je ko nova) sad ja bi to dao u karitas a neznam kad je najme dao bi to crkvi u palmotičevoj ulici pa ako neko zna kad je karitas bio bi zahvalan da javi....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Meni su jednom kenjali jer nije bilo speglano, poslao sam ih u penis i ostavio odjecu ispred da ju uzme netko kome treba.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ako si u Zagrebu, odnesi stvari (bilo kakve) u Nazorovu, u dječji dom. Bar ćeš biti siguran da će ih dobiti oni kojima su namijenjene.bit će presretni
![]()
![]()
NEmoj nosit u karitas. ne bih htio dalje komentirati zašto i to....
Niti u crkvu.....![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Zadnji uredio VuKi : 06-03-2007 u 22:00
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
slažem se, najbolje bi bilo dati direktno onima koji trebaju, ali je to i najkompliciranjia opcija: postoji više različitih mjesta koja bi bilo dobro obići, a i prije dogovoriti dolazak (pretpostavljam da ne možeš doći samo tako)...
zato je lakše prepustiti sve nekome drugome, u ovom slučaju karitasu...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ima na križanju Selske i Ozaljske Caritas,mislim da rade cijeli dan,ako te to interesiralo
nije im uopće važno kad se stvari donesu. ako treba može se i nazvati telefonom i sve dogovoriti. ako je i to problem ja ću s autom doć po lika sa stvarima i odvest ću ga gore u nazorovu. trebate vidjet sreću na licima kad im doneseš bilo što, onda ćete shvatit o čemu pričam. U nazorovoj primaju sve. Igračke svih vrsta i odjeću svih veličina.tamo ima malih beba, napuštene djece, tinejdžera, majki i očeva koje dolaze u posjetu djeci. uglavnom ljudi koji nisu imali previše sreće u životu...
na kraju krajeva , bolje da zoveš onu udrugu "Bokci" , nego da daš u karitas ili cr..., oni ti još i dodju po to.
Zadnji uredio AutoXpert : 06-03-2007 u 22:08
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Stvarno, najbolje je dati nekom djecjem domu ili tako cemu zato sto su i karitas, a cesto i crkva jako pokvareni, tj ne crkva nego ljudi koji su glavni...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
fora je kaj to nisu moje stvari nego od bake....a ona je često išla u palmotičevu tak da bi najrađe tamo dao...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
A onda daj gdje god hoces... Pretpostavka je bila da su tvoje (ili bar za mladju generaciju), a ovako mozes odnijeti tamo gdje ti je najblize (crkva ili karitas)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks