"Cardinal Info Tech - iMusic" je player koji lici winampu pa si pogledaj ak je to to sto trazis..
JEr ima tko mp3 player da je slican winampu?
"Cardinal Info Tech - iMusic" je player koji lici winampu pa si pogledaj ak je to to sto trazis..
Ima jedan mislim da se zove PocketMind - Pocket Music... Samo ne sjećam se je li free ili ne... Potraži malo na Googleu... Koliko se sjećam bio je ok...Izvorno postao tin_zgb
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Evo iMusic
čemu sličan,kad imamo pravi winamp![]()
http://winampaq.com/new/index.html
Da ne otvaram novi thread bzvze, postavit cu pitanje vamo..
Koji MP3 player ima najbolju reprodukciju zvuka ?![]()
pomeni pocket player od onih što sam isprobao,.. bez da se diza equlizer,zvuk je naprosto odličan ali ja koristim 2,5mm to 3,5 mm converter pa "pikam" svoje slušalice ,ne one koje dolaze u kutiji.
Ja sam svoje slusalice sto sam dobio uz titana odrezo i zalemio 3,5 mm jack gore pa slusam MP3ice u autu dok vozim.. Inace koristio sam windows media player i super zvuk ima, dosta je glasan jedino malo shumi previse za moj ukus.. Pa sam sad u potrazi za neki mp3 playerom koji ima najbolju reprodukciju..
Isprobat cu pocket player pa cu vidit..thnx..
Ima jos kakvih prijedloga ?
Ja koristim TCPMP, MP3, OGG, WMA, AC3, WAV, AMR, FLAC. Meni je recimo ovo dovoljno. Naravno, program je besplatan. Osim Winampaq-a, pocket music, pocket player, windows media playera imas jos neki Philipsov te Nero ShowTime Mobile...ima ih jos par, ali ne mogu se sad sjetiti.
Od ovih najbolji zvuk ima PocketMusic, a najmanju potrosnju baterije ima TCPMP.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja isto koristim TCPMP, no fali mi sto nema podrsku za skinove. Dobro bi dosao neki skin sa veliki gumbima, no ipak najcesce koristim hotkeyeve pa nije neki problem.
Slusam uglavnom MP3, WMA i OGG fileove tako da mi bas ne odgovara svaki player.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Meni ne smeta, neskinovitost TCPMP-a. Mislim da je ovako savršeno upravljiv. Pogotovo na smartphoneovima![]()
Na smartovima je odlican, no bilo bi mi prakticno na PPC-u da ima velike tipke u nekim skinovima pa da ne trebam vaditi stylus.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Je slažem se, ili da bar ima izvedba za WM5 pa da rade one kratice dolje (buttons), ako me shvaćate na što mislim.Izvorno postao rospaya
Ovako mi se ne da vaditi stylus pa pipkam prstima (dosta neuspješno jer su mali meniji)![]()
A ne znam...ja valjda imam manje prstiće pa uredno to radi...doduše ja sam sa maramicom jer nisu bili moji uređaji![]()
Jel se moze stvoriti playlista u WMP-u?
Ne mogu naci, a logicno je da ima ta opcija
Bookmarks