Zanima me na sto treba paziti kod mijenjanja originalnih slicica u Siemensu pomocu Picture changera da li je bitno samo da je format nove slicice isti ili je bitna i velicina slike u kb-ima ?
![]()
Zanima me na sto treba paziti kod mijenjanja originalnih slicica u Siemensu pomocu Picture changera da li je bitno samo da je format nove slicice isti ili je bitna i velicina slike u kb-ima ?
![]()
I jedno i drugo. Ako je format kriv neće se dobro viditi, ako je veličina prevelika, neće stati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kaj se dogodi ako ima previse pixela? jel se prikazuje samo dio slike ili sta??? nisam nikad probo
Evo primjera:Poslao: Sljaka
I jedno i drugo. Ako je format kriv neće se dobro viditi, ako je veličina prevelika, neće stati.
Ako je stara slicica u formatu npr. 20x20x15b i velika je 854 byts,
da li je mogu zamijenit sa novom formata 20x20x15b ali velikom
1 kb ili velicina nove slicice mora odgovarati velicini stare ?
miro mislim da mozes, ja nikad nisam pazio na velicinu, nego samo na pixele i uvijek mi je dobro ispalo
Na C35,C45,M50 se prikazuje dio slike.
ne moraš paziti baš na svaki byte, samo da ne pokušaš zagurat puno veću slikuPoslao: Miro
Evo primjera:
Ako je stara slicica u formatu npr. 20x20x15b i velika je 854 byts,
da li je mogu zamijenit sa novom formata 20x20x15b ali velikom
1 kb ili velicina nove slicice mora odgovarati velicini stare ?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, a što se tice velicine, ako je slika veca od originalne nece se vidjeti cijela, a ponekad neces moci cak ni upaliti mob.
Da bi promijenio velicinu slike trebaš promijeniti dio flasha na odgovarajucoj adresi
maraschino - PTICICA
Ovo ide primjerice:
Slika velicine 22x46x15b na mjesto od 38x16x15b.
To je u vezi onih slicica za digitalni sat.
E sad ja vjerujem kako 3aTmr kaze.. da je tu Riza mijenjao i dio flasha. Nisam ziher.
--
. [Lejzermaster]
ma je, to je sigurno, znam da se u nekim patchevima mogu mjenjati velicine slika
kad su slike nesto vece, ne puno, a mogu se prikazati na zeljenom mjestu, tj. ako uz originalnu velicinu jos ima mjesta za prikaz slike onda moze, ali uglavnom nema mjesta, pa treba regulirati velicinu u flashu.
Ma, najjednostavnije je da probaš, pa ako ne radi, zato imas Undo funkciju u V_klay-u![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks