koje tarife koristite? kakva su vaša iskustva? koje su najbolje opcije za male poslovne korisnike?
koje tarife koristite? kakva su vaša iskustva? koje su najbolje opcije za male poslovne korisnike?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Osobno koristim vipovu 200 tarifu, i minuta prema svima je 1kn a u mjesecnoj naknadi imam ukljuceno 200 minuta prema vipu ili fiksnoj mreži.
Također mogu odabrati i jedan friends broj za 0kn/min.
Poziv prema brojevima iz firme(VPN) je 0kn/min.
Gledao sam malo na t-mobile stranicama njihove tarife ali mi se vip cini povoljniji.
razbijam glavu već tjedan dana što izabrati. VIP je jeftiniji, ali opet T-Mobile ima tu opciju unlimited s kojom razgovaramo sa 098 za 0 kn/min. za dodatnih 25 kn mjesečno možeš si uključiti dodatnih 5 favorite brojeva koji mogu biti iz fiksne ili neke druge mreže i s tim brojevima razgovaraš za 50% jeftinije.
s druge strane, VIP ima VPN već za dvoje zaposlenih, dok T-Mobile tek za više od 10....
ne znam što ću?!?!![]()
koliko otprilike razgovaraš? koliki ti dođe mjesečno račun?
Ja ti dosta razgovaram a prošle mjesec sam dobio 400kn racun. Vip mi se cini puno povoljniji i više rasprostranjeniji u poslovnim krugovima dok mi je privatno draži t-mobile jer mi je vecina frendova tamo.
frendica je na flex team 300 s uključenim opcijama unlimited i favorite i kaže da razgovara užasno puno i da jedva mjesečno potroši 300 kn.
brat mi je isto na flex team 300 s uključenim opcijama, trgovački je putnik (onda možeš misliti koliko razgovara na telefon) i dobio je ovaj mjesec račun od nekih 150 kn....
pogledaj koliko zoveš na vip, a kolko na t-mobile... o tome ti ovisi visina računa...
Bookmarks