Windowsi nisu software tj. u jednu ruku jesu ali oni su prvenstveno operativni sustav. Jel bez Windowsa ne možeš ništa sa kompom tj. skoro je neupotrebljiv dok recimo možeš bez software-a tipa Word, Photoshop....
Windows 95
Windows 98
Windows 2000
Windows millenium
Windows XP
Linux
Zanima me koji softver koristite na vašem kompijutoru te sa kojeg ste se prebacili, kako ste zadovoljni, jel ste češće izloženi virusima, što vas živcira i sl...pa hajdmo...
ja koristim XP professional, a prije toga sam koristio Win 95 i Win 98SE...jako sam zadovoljan... ima nekih propusta i treba često skidat zakrpe ali dobar firewall čuda čini![]()
Ja koristim XP i 98, a uskoro bi trebao i Linux SuSE (imam ga samo ga još moram instalirati)
Ja koristim Win xp. Sada (prek ljeta) kanim instalirati Linux-e pa cu tek onda vidjet razliku.
kalsika, xp
vidim skoro svi koriste XP, modernizirali smo se
Mali mekani XP
98
ma nisam JA nego je moj KOMPPoslao: cyberphere
Ti si malo zaostao![]()
![]()
![]()
Meni su bili milenium zakon, sad-XP-pro
...Win XP Pro ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...doma 98SE, na poslu W2000...
Sve šljaka...
Svojevremeno se za***avah s linux-om ali skužih da nemam dovoljno živaca te da sam prelijen...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
jel Longhorn izasao?
...aha...
...nesluženo - AHA...![]()
a kad sluzbeno izlazi?
2005 - možda...
mislim da je meni 98-ica jos uvijek najbolja![]()
Kad pređeš na XP, onda ti 98-ica postane užasna! Tak je bilo i meniPoslao: ..::HRCO::..
mislim da je meni 98-ica jos uvijek najbolja![]()
vjerujem, ali kad kazem da instaliram xp mislim da bi prije 98 brze radila![]()
XP je puno stabilnija (98 sam svaki dan imao nekoliko puta plavi ekran, a na, XP mi se do sada zamrznuo oko 5 puta i to zbog krivih drivera, a ne zbog windowsa) a 98 sigurnija.
Bookmarks