Otvorena nova teme SAMO za komentare na izradene teme:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26381
----------
(Nisam vidio da ima vec otvorena tema za ovo pa otvaram novu.)
Evo koga zanima tema za K800i koju sam nocas sklepao. Dakle nije savrsena ali je upotrebljiva.
Dizajn nije bas originalan, kao osnova je posluzio KDE Plastik skin.
Mozda se cini malo prejednostavna, ali ja bas takve volim.
Kritike i prijedlozi naravno dobrodosli.
PlastikSky
DOWNLOAD
EDIT: Malo sam ispravio neke slike u temi, pa sam je uploadao ponovo.
EDIT2: Link expire-ao pa sam stavio novi.
Zadnji uredio ravilov : 28-09-2007 u 16:42
Otvorena nova teme SAMO za komentare na izradene teme:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26381
----------
iPhone 5s 16 GB
Prošlo je već neko vrijeme da nitko nije uploadao neku temu za mobitel. Evo da osvježim malo ovu temu, napravio sam temu za K800i. Evo preview i link na temu.Sadržana je i animacija koja nema loop-a, događa se samo kod izlaza iz glavnog izbornika kao fade effekt na desktop
![]()
[DOWNLOAD]
(uf, kolko sam samo puta upotrjebio riječ "temu")
evo i od mene jedna tema, pa kome se svidi![]()
http://rapidshare.com/files/7224476/...hemee.rar.html
pass : k_ime
Bok svima,
s obzirom da se već neko vrijeme k800 može kupiti i kod nas, evo i nekih mojih tema. Nadam se da ćete naći nešto za sebe. Ako je netko od vas registriran na m9 i koristi neku od mojh tema, bila bih mu jako zahvalna kada bi kliknuo na onaj gumbić na kome piše "Thank you". A možete kliknuti i na onaj gumb "subscribe", tako ćete uvijek znati da li imam nešto novo
Christmas Giving
standby animacija
key pressed effect
![]()
Još dvije božićne, gotovo identične
Christmas Tux
key pressed effect
Christmas Tree
key pressed effect
standby animation
![]()
Jedna zimska...
Winter
key pressed effect
![]()
Evo prva tema za K800 koju sam sam napravio...
pa ju vi slobodno komentirajte (naravno u gore navedenoj temi)...
Link za download
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A sada ostale
Tweety
key pressed effect
![]()
hahaha... nešto za muške
Leather and Skin
key pressed effect
![]()
za one koji vole Disnya
Mickey the Writer
key pressed effect
![]()
malo apstrakcije
Red Space
key pressed effect
![]()
pa još malo apstrakcije
Gold
key pressed effect
![]()
pa onda malo Halloween-a, znam da malo kasnim, ali dugo sam tražila ovaj thread (da nije bilo imatica ne bih ga nikad našla, a baš mi paše malo za promjenu pisati na hrvatskom)
Halloween
standby animation (onaj preview naravno da ne piše na mobu)
key pressed effect
![]()
i to bi za sada bilo sve
Friends
key pressed effect
![]()
Konačno nešto novoga. Za one koji vole takve slike... Luis Royo.
Bloody Pearl
key pressed effect
![]()
je, sad radi
sedma, još jednom![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dečki, malo ste me iznenadili s komentarom, nisam ga očekivala ovdje. Hvala što ste skinuli temu. Ravilov hvala što si pomogao umjesto mene (ja se vjerojatno ne bih niti sjetila)
Evo još jedne, opet više girly, inače konverzija jedne od mojih tema napravljenih za w900.
Hello Kitty
![]()
Ajme meni, pa mene nije bilo skoro mjesec dana. Nije da nisam napravila nešto tema ali ništa za k800. Međutim zadnjih tjedan dana sam umirala nad ovom temom. Cijela je napravljena iz scratcha, sve je moje (osim nekih četki što sam skinula s neta). To je moj poklon za Valentinovo onima koji imaju k800 ili w850. Nadam sa da će vam se svidjeti.
Be my love
standby animation
Imam samo jednu molbu, ako ćete skidati temu, registrirani ste na m9 i tema vam se jako sviđa, molim vas kliknite na onaj gumb "Thank you" ili možete dodati u svoje favorite. Ako skupim 5 favorita i rating iznad 4, tema će biti više dana na prvoj stranici, imat će više downloada a meni će porasti rating. Naravno, ako vam se tema jako sviđa![]()
Komentari na teme idu ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26381
iPhone 5s 16 GB
Nakon tri mjeseca bio bi red postaviti i malo novije teme koje sam napravilaKonačno sam i ja dobila w850 i to bijeli. Izgleda fantastično. I konačno mogu testirati svoje teme
.
Ova tema je bila zadnja koju sam napravila dok još nisam imala svoj mob. Originalni wallpaper je napravila d-b-c, cura iz Hrvatske. Wallpaper možete naći ovdje. Ako netko voli fraktale, slobodno pogledajte njene, ima ih fantastičnih
It might me spring
key pressed effect
![]()
Ovo je prva tema koju sam napravila kako sam dobila mobitel. Tema izgleda jako dobro na mobu, naročito na bijelom w850
Fractals
![]()
Još jedna jednostavna i funkcionalna tema
Black & White
standby animacija
![]()
Bookmarks