ovako bi to išlo u ps-u, a za corel je vjerojatno slično.
napravljena je uz pomoć dva layera.
1. layer ti je ova kamena podloga
2. layer ti je lice žene
e sad... žensko lice trebaš selektirati da ti ostane samo faca. to radiš sa selection (lasso) toolom. zatim tako selektirano žensko lice staviš na kamenu podlogu i malo se poigraš sa opacitetom, fillom i možeš probati staviti layer u multiply opciju (da ti se bolje stopi sa podlogom)
na dijelovima žensko lice je izrezano (obrisano) u podlogu. to možeš napraviti sa selection toolom ili sa običnim eraserom.
pis of kejk
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
e najvece mi radi problem dobit taj layout na lice da se "utopi" i izgleda koda je tak fotkano ,a ne izradeno....
Moj stari nick je bio: nokman
probaj sa multiply
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
I još sa select toolom na kojem staviš feather 10-20 selektiraš usnice, stisneš CTRL+I da dobiješ inverznu selekciju, te stisneš CTRL+U te skineš saturaciju. Onda ti se saturacija, odnosno boje skinu svugdje osim na usnicama.
to je ručno rađeni chop, za takvo nešto treba vremena...preporučam ti da kreneš raznim tutorialima. Da ti pokrenem volju pogledaj što PS radi http://www.worth1000.com/galleries.asp?display=
Enjoy
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
ma kakvi vremena... ono gore ti napravim za 2 minute
izvježbao sam se s photoshopom s virtual tuningom auta - eto - moj savjet ako se hoćete naučiti raditi u photoshopu
inače, radim u Adobe Photoshop CS3 Extended
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Bookmarks