Pa imaš li taj file? Ako imaš, da li mu je ime točno takvo kakvo RAR traži? Da nije koji znak više ili manje?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja sam igru skinuo sam neta ali nije bla u raru mislim bila je ali nije imala enkripciju .rar pa sam ja na svaki fajl stavio .rar ali taj fajl koji traži da stavim nema ga
bilo bi dobro da staviš thumbnails kao sliku
ako fali taj file, onda ništa, rar ne može spojit.
Uključi prikaz ekstenzija!
Tebi u prvom postu traži file xxxx.r00, a ja kolko vidim, tebi fajlovi nemaju prikazane ekstenzije. To je obična arhiva i winrar radi s njom kao i sa .rar arhivom.
EDIT
Dakle, fajlovi ti se zovu:
pcg-jdab.XXX.rXX (XX je broj)
Otvori .r00 file sa winrarom i deri
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
probaj te fileove spojit sa hjsplit programom. i naravno, onakve kakve si skinuo, bez rar extenzije.
ja sam imal nedavno pizdariju sa time, pa sam otovril sa power isom, jer on otvara sve i svašata, i extraktiro u jedan folder, i sve funkcionira!![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
tako i ja sa power iso i sve je sređeno
zato da dobiju više rapidshare premium bodovasve ima svoje "zašto"....
Al ovdje je problem:
1. što ti ne vidiš ekstenzije - neznaš o kojoj se vrsti fajla radi, a i ne spaja se sve u Winraru...
2. i očito ti je malo loše namješten Winrar - jer on prepoznaje .r00 fajlove, tj to su njegove ekstenzije.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ekstenzije se vide i nije problem u winraru, nego si ti prominio r00 u 00 pa ti zato ne radi, dakle samo vrati ekstenziju prve datoteke u r00 i sve ce ti radit
Bookmarks