jel ima ko?
eo gledam u t-com ponudi za 850 kn, color ekran,prosirivo do 6 slusalica.
jel ima ko kakvih iskustva s njim?
kakva je zavrsna obrada?
jel ima ko?
eo gledam u t-com ponudi za 850 kn, color ekran,prosirivo do 6 slusalica.
jel ima ko kakvih iskustva s njim?
kakva je zavrsna obrada?
opcenito su siemensi dugotrajni i kvalitetni,ali mi je ta cijena malo previsoka.ja sam za 530 kn kupio panasonic s ekranom u boji.
Imali su jednog izloženog u T-Comu u Savskoj. Telefon je btw u top-klasi Siemensovih fiksnih telefona,koji su,kao što je Zmija rekao,općenito dosta kvalitetno napravljeni. Malo sam se poigrao s njim i stvarno ostavlja super dojam,volio bih takvo nešto doma. Još ako imaš malo veću kuću,pa uzmeš par dodatnih slušalica i fino kućni VPNUglavnom dobar je telefon,jedino je cijena dosta visoka. Pa ja sam uzeo Panasonica od 250kn za doma i skroz je OK,jedino nema ekran u boji
najbolje je kaj je baza odvojena od punjača, to vrijedi, no zavisi što očekuješ od kućnog telefona? na 95% dectova možeš proširiti do 6 slušalica, dizaj sl 100 je star jedno cca 2 godine, malo mi je puno 850Kn za taj telefon, mada je kompaktan, ak imaš dsl radje pogledaj neki od modela koji podržavaju i VoIP..
Koristim SL100 od 11 mjeseca prosle godine.
Telefon je sasvim solidan. Malih dimenzija, preneseno je dosta funkcija na koje smo se navikli na mobitelima,...
Posto sam vec prije koristio Gigasete jos od serije 2000 (koji jos uvije radi) zadovoljan kvalitetom i izdrzljivoscu uzeo sam i SL100. Istina je da je cijena malo pre velika, ali tu se nazalost nista ne moze promjeniti. Jos do prije godinu dvije njegova cijena je bila i 1299,00 kn u Siemensovom ducanu u Heinzelovoj.
Mislio sam kupiti jos jedan, ali sam od sluzbe za korisnike dobio slijedeci odgovor:
Poštovani,
slijedom Vašeg upita koji se odnosio na kupnju telefonskog aparata, želimo Vas informirati da Vam trenutno nismo u mogućnosti ponuditi traženi budući da ga nema na skladištu.
U svrhu dodatnih pojašnjenja uvijek smo Vam dostupni na e-mail adresi: kontakt@t-com.hr
Srdačan pozdrav,
T-Com
Služba za privatne korisnike
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
koristim več jedno dobrih 10 godina simensove telefone(promjenio ih 2) s tim da sam jednog "okupo" u čaši vode a nakon tog je radio 5mj pa krepo kupio sam c200 prije 4god(ako ne i više) po cjeni 1600kn (s sms porukama) i radi ko bebe bez greške....najbolji telefoni ali i najskuplji....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks