ne pise za video poziv tako da on nije u igri. Video poziv se tretira u naplati kao data pa sustav za naplatu nece to staviti u min. mjesecnu potrosnju. Nisam siguran, ali mislim da je tako.
Zanima me zna li netko točnu informaciju da li su video pozivi uračunati u min. mjesečnu potrošnju na npr, modelu 50 na pretplatei na Vipu.
Naime, jedan djelatnik VIP centra u Splitu kaže da je, a drugi kaže da nije. WTF???
Na njihovoj stranici nikakvih pojedinosti.
ne pise za video poziv tako da on nije u igri. Video poziv se tretira u naplati kao data pa sustav za naplatu nece to staviti u min. mjesecnu potrosnju. Nisam siguran, ali mislim da je tako.
dobar grah daleko se čuje
E nabijem ih ........
Thx, majstore![]()
video poziv sasvim sigurno nije uracunat u minimalnu mjesecnu potrosnju. unutar vip mreze ti se naplacuje 1,91 kn/min, a prema t-mobileu 3,91
....Tab Maniac.....
daj me nemoj klat! koja je to sroterska mreza. sramota!
....Tab Maniac.....
LOL...nije uračunato, pitao neki dan i rekli su mi da ne ide![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Video poziv je moguće ostvariti samo izmedu Vip pretplatnika(postpaid) i naplacuje se 1,91 kn i nije uracunat u mjesecnu potrosnju.
T-com trenutno ne nudi video poziv(satro nisu testirali UMTS),a kada sam ih nazvao i pitao da imam 3G fontele i UMTS,zena kaze da ako uspijem ostarit VP da se nece ni naplatiti jel NEMAJU CJENIKA!!!
UMTS na t-comu ima sasvim ok(bar za ZG),no moram priznat da nisam testirao VP na t-com...
Pa ko ima zivaca neka pokusa,no mislim da bi trebali biti oba korisnika na pretplatu...
Evo ja sam pokušavao s T-mobile na Vip i obrnuto. Ne ide. Ni nakon 20-ak pokušaja i žongliranja s karticama iz jednog moba u drugi. Znači, jednostavno nije podržano. E sad, neko je ovdje spominjao da Talijani kad su u roamingu kod nas (T-mobile) mogu primit video poziv iz Italije, ali to nije provjerena informacija.
radi se o tome da izmedu vipa i tcoma VP ne ide nikako,znaci samo vip postpaid na vip postpaid,tako bi trebalo biti i na t-comu!!!
Ne ide ni to.
onda nista od dzabe video poziva...
Bookmarks