Evo upravo sam postavio najjače računalo...
Mnogi od vas kada kupuju novu igru se pitaju: "dali cu je moci pokrenuti" , "treba li mi nova graficka" ...
Na ovoj stranici mozete provjeriti koja konfiguracija treba da pokrene neku igru, odnosno dali je vas komp dovoljno jak da ju pokrene...![]()
link
edit:molim moderatore da promjene u naslovu iz igu u igru... hvala
.....cute but psycho.....
Evo upravo sam postavio najjače računalo...
Your system is among the top 17% of all systems scanned by the Game Advisor.
Evo promjenio sam naslov... btw "dali" se piše odvojeno - "da li"...Izvorno postao muras
Inače ovo se ne može otvoriti s operom, morao sam nakon dugo vremena pokrenuti IE...
Zadnji uredio flOoKi : 18-09-2005 u 15:07
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovaj mi hoće neki plug-in uvalit za skeniranje mašine - e pa ne dam!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemre se ni sa firefoxom, radi se o activex kontroli koja se isntalirava na računalo kako bi se provjerila tvoja konfa, a tko zna što još![]()
A kak si ti došao do onog svog rezultata (17%)? Jesi dao da ti instalira to sranje ili ima neki link di se to može pogledat bez instalacije?
Jesam, nek ih voda nosiJa barem imam pravo na legalne windowse ako ništa
![]()
Your system is among the top 17% of all systems scanned by the Game Advisor.
zzop.
OK, hvala na lijepim kockicama XTTX.
Ajmo sad natrag na temu.
trebate se registrirati da bi to mogli koristit......
mozete dati i lazan mail jer vam nece slati nikakav password...
moj je tek tamo na onoj cetvrtoj kockici sa desne strane...
34% of the systems scanned by the Game Advisor rank higher in performance than your system
Zadnji uredio flOoKi : 19-09-2005 u 09:53 Razlog: nema psovanja
It's nice to be important, but it's more important to be nice
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pila ti je u banani![]()
ako se necete registrirat...
username: korisnik
e-mail: bhhj.fdas@ddf.edf.fee
password: 12345
lijepa makina
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
33% of computors scaned by the Game Advisor rank higher in performance than your system
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
evo još i ta mala sitnica
Your system is among the top 8% of all systems scanned by the Game Advisor.
30% of the systems scanned by the Game Advisor rank higher in performance than your system
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa hoće li me tko skinut sa trona![]()
tako blizu a tako daleko![]()
Sigurno varaš u fotošopu
Idem u thread "kante iliti konfiguracije" naći tvoju zvijer..
dodatak-a ti si taj koji ima najbolju konfu na forumu... hmmm, oprosti za sve![]()
Zadnji uredio xlr : 18-09-2005 u 23:32
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nedamgol jesi ti normalan kolko si ti love da za ovo 50000 €
Bookmarks