Nije da nisi uvede u imenik neg mozes zatraziti da se tvoj broj ne pokazuje u imeniku.. Privatnost i te price...
nazove me netko sa fiksnog broja i idem pogledati ciji je to broj u imeniku,kad ga nema upisanog .Nije govornica jer ga mogu nazvati i dobiti na taj broj
pa me zanima kako se moze imati fiksni broj 01xxxxx a da nisi uveden u imenik
Nije da nisi uvede u imenik neg mozes zatraziti da se tvoj broj ne pokazuje u imeniku.. Privatnost i te price...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ista stvar kao i kod mobilnih operatera. možeš zatražiti tzv tajni broj pa ga ne možeš dobiti ni preko informacija
ja imam tajni broj već deset godina,ne vidim ćemu čuđenje clocker,to ti je normalna stvar
da. mozes bez beda zatraziti da ti broj ne bude u imeniku i sve to je free of charge, ocu rci besplatno.
moj je fiksni u imeniku, ali recimo privatni mobilni je tzv tajni iz jednostavnog razoga sto ne zelim da me pronađu i zivkaju ljudi koje iz nekih razloga ne zalim cuti na privatni mobitel, ako mi ih je dosta i na poslovnom...
maraschino - PTICICA
Znam da je ovo pod Fiksini operateri ali da ne otvaram novu temu; dal ja mogu zatražit da mi broj mobitela ne bude u imeniku iako sam pretplatnik?
There are no shortcuts in evolution.
ima dosta vjerojatnosti da te je zvala milicija.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
netreba biti policija. tako je i kod mene bilo. znam da se moze staviti tajni broj (i ja ga imam) ali druga je stvar kada pokusavas nazvati taj broj, a automat ti govori taj broj se ne koristi!! Vjerojatno te netko kontorila jesi i u stanu. meni je nakon nekog vremena bilo provaljeno u kucu
naravno da mozes
Bookmarks