Instaliraj si PCSuite (koji dobiješ sa mobom ili skini sa nokine stanice), i sve bi ti trebalo raditi... jer kad instaliraš pcsuite odma bi se trebali instalirati i driveri za USB kabel...![]()
ima nekih tema koje nemože mobac instalirat nego mi izbaci da trebam series60S cable skin support, dali je to uopće moguće di nabavit ako je gdi?? thanks unapred![]()
Instaliraj si PCSuite (koji dobiješ sa mobom ili skini sa nokine stanice), i sve bi ti trebalo raditi... jer kad instaliraš pcsuite odma bi se trebali instalirati i driveri za USB kabel...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sve mogu prebacit na komp i s kompa u mob samo neke teme koje prebacim pomoću pc suita u mob i pokrene se instalacija pa mi izbaci ono..sve drugo šljaka super..
ok,thanks, a el može 6630 imat fm radio a da nejde preko 3g jel mi to bere puno para..btw cool ti ona vip-net tema..![]()
el ko to isprobal, treba se registrirat pa ti pošalju na tvoj broj neki kod za aktivaciju i kao možeš make free cals ana sms, el to sigurno po tel račun?![]()
evo i linka pa nek mi neko ko više zna javi kaj misli o tome i jel nije frka ak se registriraš itd.. http://www.getjar.com/products/8552/FREESMSSEN![]()
D
a u vezi ovog mig33 i te registracije jel to bezazleno?
vjerovatno nije free možda to ide preko gprs-a ili nešto slično
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks