Možeš se tetovirati na rame, tamo ti je najjeftinije ;p
Evo pitanje stoji.. Znate nekog možda da doma tetovira ili izvan ZG neki studio? Zg je preskup.. TNX
Možeš se tetovirati na rame, tamo ti je najjeftinije ;p
Haha, pa možeš kod Gandalfa na rame i opet će bit skupo... ne kužim baš odgovor XD
Ma malo sam se salio jer ako procitas samo naslov teme moj odgovor ima smisla...
Onda .. Gdje se tetovirat na crno?![]()
Ja sam išao na tetoviranje kod Robyja na Trešnjevku i bio sam jako zadovoljan - od kvalutete tetovaže do uvjeta u kojima se tetoviranje odvija. Ako se ideš tetovirati, radije idi na neko provjereno mjesto pa radije plati koju kunu više, ali ćeš barem znati da je to kvalitetno napravljeno i da nećeš imati problema s infekcijama i slično...
Bom Chicka WahWah
Skup je previše... za malu tetovažu ne možeš ispod 500 kn proć. to mi nije normalno.. čula sam da neki tetoviraju doma a čisto sve i sterilno.. i upola manje traže...... nadam se da netko zna nekog![]()
cekaj da bude neko natjecanje u tetoviranju i onda ces ubost besplatno tetoviranje ako budes model. Naravno, ne mozes birati sto ce ti istetovirati![]()
Nije toliko skupo, ja sam napravio tetovažu od nekih 9-10cm dužine za 700kn. Ne vjerujem da ćeš naći drastično jeftinije...tetoviranje nije mala odluka i bolje dati malo više pa biti siguran jer kad je jednom napraviš, ne možeš to maknuti (barem ne tako lako)...
Bom Chicka WahWah
mislim, ja sam pisranje prije deset godina platila skoro 300kn, ne kuzim kak ti za tetovazu mislis proci tak jeftino, ako uzmes u obzir da je to ipak malo veci rad i umjetnost od "daj injekciju, uzmi iglu i zbusi"
je, i ja sam se u to doba naslusala prijedloga i savijeta kako mogu na crnjaka proci jeftinije, pa cak i do toga kak si sama mogu zbusit pupak, al sam bila dovoljno pametna i ustedila pare umjesto da se zayebavam sa zdravljem.
ak to kaj pomaze, ja sam se pirsala u godini zmaja u sesvetama i ostalo mi u sjecanju da tada nisu njihove cifre tetovaza bile tak paprene. pa eto, ako nisi kontaktirala njih, probaj.
radi kaj hoces, al ne kuzim u cem ti je tolika hica da nemres pricekat jos koji mjesec i ustedit jos kojih par stotinjaka kn vise i napraviti to kak bog zapovijeda. jer pazi, ne dovodis u pitanje samo zdravlje u slucaju nesterilnosti, nego dovodis u pitanje i krajnji produkt. sto ces ako ti netko tko to radi na crno sfusa? a tetovaza nije kao pirs komad metala da je mozes maknuti kad ti se sprdne.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
300 kn je malo.. danas bi te došlo 600 najmanje
pirsanje je kod zeleta koji je najskuplji 200 kuna plus nakit, tako da, nemoj pričati gluposti...
a za tetoviranje...
po meni, imaš salona po zagrebu koji su jeftiniji...
kako je el nino rekao, roby radi super, makar se nisam tetovirao kod njega, ali sam čuo sve pohvale o njemu i njegovom radu...
a, razmisli još jednom prije nego odeš kod nekog doma, jer ne naplaćuju saloni malo više bez razloga...
ja sam svoje obje radio kod zeleta, i obje du podosta velike, i nije mi žao ni lipe koje sam dao za njih...
jer znam gdje sam se tetovirao, zna se njihova povijest, certifikate možeš uvijek provjeriti, ...
tetoviranje nije mala stvar koja se može odraditi doma...
može, i može taj tattooo "artist" napraviti 99 dobrih tattooa, ali možda baš kod ovog 100-og nešto pođe po zlu...
ne želim ti da ti budeš taj stoti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jeftini kondomi lakše pucaju,ženu i auto se ne posuđuje,tko ne plati "kurvu" platit će doktora itd...
Dakle,stvari na kojima se ne štedi,treba platit. Ipak je to neka vrsta luksuza i nema smisla to radit kod nekog jeftinijeg "majstora" kod njega u garaži. Amen.![]()
istina je da je u Zg najskuplje, ali ako odes u neki drugi grad proci ces jeftinije, i ako imas sliku sto zelis, isto ce ti napravit..
ja sam bila u varazdinu, imam preko pola leđa feniksa i ispao me 800kn! (neznam u cm, nemogu si izmjerit sama)
nista na crno, sve sterilno, i decki su odlicni... preporucila bih i bilo kome..
evo ti stranica pa pogledaj http://www.tattoo-m.com
mezga mi je radio dvije, a nix feniksa..
imam, budem kasnije, trenutno sam na poslu pa nemogu...
uglavnom, svi koji su bili kod njih su prezadovoljni, i sa rezultatom i sa cijenom...
ma varazdin je mali grad, nije nista tesko pronaci![]()
evo jedino sam ovu sliku uspjela iskopat...
http://img168.imageshack.us/img168/7...8763310470.jpg
sve 3 su kod Mezge rađene...
Bookmarks