Da li u pisanju poruke kada odeš na umetni sliku vidiš te animacije?(piliće)
BOK društvo! evo novi sam ovdje pa se malo teze snalazim..
imam jedan problem..
nemogu ubaciti animaciju u text poruku a mogu primiti! Kad dobijem animaciju od drugih ljudi to su uvijek neki pilići![]()
a kada ja hoću umetnuti nema ih nigdje...
ima tko kakvo rješenje? please, prešao sam sve moguće stranice i ništa..
mob je v3x
Da li u pisanju poruke kada odeš na umetni sliku vidiš te animacije?(piliće)
Ne, uopće ih na vidim... vidim samo slike koje su mi u mobitelu...
a kad njih ubacim prebaci mi se na MMS.
nikako da riješim problem..![]()
Pošalji mi mail adresu na PM!
Ovo i mene zanima, pa vas molim da postate rješenje, ako ga ima!
http://rapidshare.com/files/17112184/Animacije.zip.html
Ovo su orginalne animacije s moje v3x,pokušajte to ubaciti u tlf pa tijekom pisanja poruke-umetni-slike i morale bi se pojaviti.
U krajnjem slučaju rješenje je flashanje!
To su inace Motorola Emoticoni!!! Pokrenite P2k Tools-kliknite na refresh i pricekajte da se sve ucita,odite na folder a -picture-upload sa mjesta gdje vam se nalaze ovi emoticoni koje je stavio ztopolnj-oznacite ih sve zajedno-stavite kvacicu na system-change-restartajte mob i uzivajte u "pilicima"![]()
ne mogu vjerovat... instaliram P2KTools3, i prepozna mi mob i particije i sve i odem u a/mobile/pictures.. tamo mi sve animacije stoje, a u mobu ih ne vidim niti mogu ubaciti u poruku, jednostavno ih ne vidi.. ima tko jos kakav prijedlog?
ne postoji mi ta opcija umetni/Animacija...
imam samo umetni: slika,nova slika,snimka govora, zvuk, video, novi video, tekst predložak i kontakt informacije...
šta vi imate umetni/animacija?
Ides na umetni slika!
idem na umetni slika, i tamo su mi sve slike koje sam ja slikao, wallpaperi itd...
animacije uopce ne vidi... a znam da su u mobitelu.. ima li tko kome se mogu obratiti? mozda u motorolinom servisu?
otvara mi i one s moba i one s kartice... sve slike sto su u mobitelu mi se otvore..
I kaj dečki, nemoguće riješiti ovaj problem?![]()
Bookmarks