kad u programu DC++ ili LDC++ na search napisem nesto, nikad nista ne nade, cijelo vrijeme pise searching....
Svi na forumu pisu kako je super ovaj p2p menager ali ja ga nikako ne mogu shvatit, ima li koja caka da nade nesto?
moze li mi netko pojasnit shemu s tim?
After all...
a jesi li se mozda, spojio na neki hub uopce?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kako se spojiti na hub?
After all...
ides na 'public hubs' i izlistat ce ti se a imas i filter pa mozes pretrazivat hubove po klucnoj rijeci (npr. upisi hrvatska ili croatia ak oces hrvatse hubove)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
samo sto su neki public hubs down..odnosno,nema ih...barem se meni ne spaja...zato sam ga maknula...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Probaj eMule... Ja sam s njime prezadovoljan. Limewire je isto OK za neke generalne potrebe (meni baš i ne koristi...), ali eMule mi je zakon. Sa DC++ nisam imao nešto puno uspjeha, tj. nije loš, ali previše je meni gnjavaže regat se na neki hub (baš oni koje bi ja traže reg...) i tako, sve u svemu moj savjet ti je da barem isprobaš eMule.Limewire također, iako meni nema ništa zanimljivo tamo, ali stvarno je jednostavan i da se naći svašta, pogotovo popularnih stvari.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Nece se spojiti na sve hub-ove zato sto neki zahtjevaju da dijelis odredjeni broj gb, neki zahtjevaju da imas odredjeni broj kanala za download (upload)... Ma puno toga... Uzmi limewire, najbolji je, najjednostavniji...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Preporučam Bearshare ali Pro verzija.Jako brz i dobar
mahmah.hvala...prvo sam probao limunčić i zadovoljan...necu vise trazit
After all...
ShareAzaa...je najbolja ..koristi više mreža (među kojima je emule također) brza, i efikasna...također ima podršku za torrente..topla preporuka
ma meni je dc++ zakon, i dalje radi svoje, samo mi je glupo kaj su ove hub liste neke maknuli koje su standardne, pa se treba spajat na druge i tak..ali je jednostavan za koristenje brz i sve ostalo...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks