ajde ljudi, molim argumente ne prepucavanja
ajde ljudi, molim argumente ne prepucavanja
t630 ima losiji ekran (TFT vs. TFD)
T630. svakako.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Poslao: coma_zgb
molim argumente
e ovako, cuo sam da z600 ima slabu vibru i da je, neznam tocno kod kojeg, smanjena mms funkcionalnost
Ja sam cuo da je z600 ok samo eto fol mu je slbija baterija na odnosu T630
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
i vise mi se svidja sto z600 nema djojstik jer on krepava kod SE
razlike su stvarno minimalne.z600 ima mrvicu bolji ekran a t630 mrvicu bolji softver(cyberphere ti je to dobro rekao).sad je jedino pitanje jel više voliš preklopnjake ili cigla mobitele?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Razlike sam već naveo: Z600 ima bolji (i rastrošniji) zaslon, soft ko i u T610. Imaš pravo za vibru, nešto je slabija, ali ipak solidna. Velik je ali izuzetno ugodan za korištenje.
T630 ima TFT ali je i on dobro vidljiv na suncu, funkciju My Friends koja je meni jako zanimljiva i šteta što je operateri ne podržavaju, a oba su telefona brza i stabilnog softa.
Više o telefonima u narednim brojevima Mobila!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a koje su ono ikone koje su izbacene?
Izbačena je samo ikona za Shortcutove i umjesto tog dodana ikona za My Friends. A što se tiče joystick-a to je istina. Moj frend ima T610 jedno 3-4 mjeseca i joystick mu je već tak razjeban da ćim ga dotakneš odmah biježi gore/dolje. Dok je kod sestre još u sasvim dobrom stanjuPoslao: coma_zgb
a koje su ono ikone koje su izbacene?
mozda je na t630 kvalitetniji???
Bookmarks