Pozdrav znalcima
Jučer, nakon što sam resetirao varia, isti se ne želi zbutati, a kad pokušam napraviti hard reset, kaže "format is failed".
Inače uredno je radio već nekoliko mjeseci sa RUU_Prodigy_22126_2212129_022311_TMHR_WWE_Ship romom i nije bio otključavan ili maltretiran sogtverskim ni hardverskim putem.
Dakako, koristeći se uputama sa foruma, pokušao sam napraviti downgrade sa CUSTOM__RUU_Wizard_1050412_WWE_101_11210_WWE, nakon čega opet imam istu sitauciju, jedino je boot ekran drugačiji (krigla sa pivom), no od boot a opet ništa.
Pokušao sam dakako i ponovo vratiti t mobileov rom, nakon čega opet dobijem t mobile screen, ali moj vario i dalje se ponaša isto, bez namjere da se zbuta, i kod pokušaja hard reseta opet poruka format is failed.
Pokušao sam i napraviti startup sd karticu, ali kako je uređaj zalockan dobio sam od romupdate a poruku da neam dovoljne ovlasti za kreiranje startup diskete (kartice), i sad se lagano vrtim u krugu uzaludnih pokušaja, te molim za pomoć jer je odlazak u ovlašteni servis (da im ne pravim reklamu)bolno je iskustvo koje želim samo nekima.
Palo mi je na pamet još da bi možda eko ko ima otljučanog varia i malo volje i vremena mogao za mene napraviti startup file na sd karticu te mi isti mailati na malimujo1@net.hr
Ukoliko postoji neko ko bi se zabavio ili proširio svoje vidike na temu varia, otvoren sam za suradnju i prihvaćam sve dobre prijedloge.
Pozdrav

Odgovori uz citat
Bookmarks