NE!
To se ne može napraviti...
Probaj stavitikarticu u mob i ako radi normalno, nemaš problema... Ako ne, onda ćeš morati kupiti od 512MB ili manje..![]()
Imam mmc katicu od 1 gb i koliko sam cuo taj mobitel podrzava max 512 mb. Da li je moguce ovu karticu formatirati da ju prepoznaje kao 512 mb?
NE!
To se ne može napraviti...
Probaj stavitikarticu u mob i ako radi normalno, nemaš problema... Ako ne, onda ćeš morati kupiti od 512MB ili manje..![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koja glupost.... tako ograničavati memoriju![]()
Bez problema stavi tu od 1GB, ali je prije toga obavezno formatiraj na kompu (NIKAKO ne na mobu jer će ti je mob krivo formatirati - može ispravno formatirati max 256 MB!)
Kad to obaviš ubaci je u mob i pod memory status -> mmc će ti možda pisati netočna veličina kartice. To nije bitno, probaj staviti na nju 1 GB stvari i ako vidiš sve stvari, to je to...
Btw bilo bi poželjno da imaš noviji soft na mobu, 5.xx barem, a imperativ je iznad 4.28. Čisto da se zna, u 6230 ide i 2 ili 4GB mmc (ako ih uspiješ nabaviti)
edit:
info
Zadnji uredio xlr : 08-11-2006 u 14:06
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nokia.com kaze da mob radi sa 1GB karticamaIzvorno postao CRNIC_IVAN
malo je nejasno pitanje, imas i mob i karticu i pitas da li radi, stavi u mob i probaj
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Imao sam i nije radilo, nisam sa mobitelom mogao formatirati, a kasnije sam probao sa citacem kartica koj ju isto tako nije mogao formatirati....otisao sam u ducan i dobio drugu i sada sve radi.... hvala na odgovorima
jos par pitanja
1. Zna netko koliko MB MP3 mogu staviti a da sve normalno funkcionira?
2. da li noviji soft. moze raditi playliste
3. tko mi u Ri moze staviti novi soft.?
Pa ako ti mob normalno prepoznaje karticu kao da je od 1GB, onda možeš staviti 1GB muzike, i trebalo bi normalno raditi...
Ako si u rijeci, obrati se forumašu: Andrija
On je u Rijeci...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Možeš staviti svih 1 GB ali će ti se na početku kad upališ Music Player prvi put duže loadirati, i općenito pristup kartici može biti malo sporiji ako u nekom folderu imaš brdo fajlova - isprobanoIzvorno postao CRNIC_IVAN
Ne, playliste možeš raditi samo preko PCSuite-a. Kad napraviš sve kako piše, to će ti se na mob prebacivati dosta sporo i najvjerojatnije ćeš izgubit živce s tim.2. da li noviji soft. moze raditi playliste
Postupak je ovdje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A gdje ima za kupiti MMC od 1GB ?
Koliko kuzim vecina uređaja koji rade sa MMC (digitalci) rade i sa SD... Da li je to slucaj i sa Nokiom 6230, jer ja bi kupio SD od 1GB!
Bookmarks