Skinuo sam sa modmymoto jedan pack, blue gloss i probao sam to stavit preko flashbackupa 2,62... sve je bilo ok do samog procesa kad bi on trebao početi mijenjati...ono prebaci u bootloader i sad kao šalje neki loader... pošto to nije uspio mi izbaci neki error da provjerim da li mi je PDS valjan...?? Ja kliknem na OK i program nešto napravi i zagasi se... KAd upalim mobitel sve je opet isto... Sad, jel se to može nekako drugačije... RSD lite nemogu instalirat jer nemam SP 1 i 2...help
Zaj... Vodafone...
probajte extraktirati preko shxcodex-a samo CG15 i onda flashati preko istog samo taj CG
brijem da to nema veze jer je to verzija programa 2.62 f & b a treba ti 3.0 flash and backup programa jer on ima baš opciju za moto v360 s 08.A0 bootloader-om znači to ti je zadnja opcija pod mobitelima koje možeš odabrat piše ti R4513_v360_08.A0 tak bi trebalo radit 100% jer je meni tak bilo jer je taj 08.A0 bootloader jako zeznut pa neki programi znaju zaj++avat
|\/|0T0r0La
Zove se : R4513_G_08.B7.DAR_RB_CG15_drm_glossy.shx sad ja tu ništa ne kužim..Na onoj stranici mi ne piše ništa za koji je mob... To mi dao frend koji ima L7 a kako svi povezuju L7sa v360 sam pokušao to stavit... Ovaj prijašnji post nisam skužio baš... Znači treba mi Flashbackup 3? Ok, pa ćemo probat...
Zaj... Vodafone...
mislim da ovo neće pomoć, ali živi bili pa vidjeli...
Probao je tomot sa FB3, ali nije uspio... No možda je krivo radio.
Probajte ovako kako sam ja rekao.
Ako ne, u krajnjem slučaju možete instalirati MultiFlashFlex i preko njega flashati
brijem da to neće ić ak je od l7 drm.
CARpeDiem*
http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=2665
jesi skinuo taj DRM?
gle ona greska je vjerovatno jer si bootloaderi ne pasu, skini s nekog drm-a koji znas da je sigurno za v360 bootloader, sa shxcodecom zamijeni bootloader, i probaj sad stavit na mob. neznam jel imaju istu cg15 grupu l7 i v360 , ak imaju sve ok zamijeni bl i radit ce, a ako nemaju moglo bi ti se desit da ti mog zaglavi u bootloaderu, kaj bi se trebalo rijesit reflashom. neda mi se sad skidat i probavat, bum sutra sad sam umoran, nek neko drugi proba. pozz![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Imam ja na mobu Glossy Blue DRM. Downloadao sam ga isto s modmymoto.coma. Samo otiđeš u download selekciju, tamo nađeš kategoriju v360 i u njoj DRM. Sad ne znam dali sam je ja odatle downloadao ili sam negdje na forumu pronašao.
Da skinuo sam baš za v360 sa tog foruma.. i dođe isti problem... sigurno je do programa... "Sending Loader Failed" onda me pita da li ću nastavit...kliknem ok i kao falsha ali ustvari ne radi ništa nego se zatvori i resetira mi mob...i ništa ne napravi...
Zaj... Vodafone...
e ta grška sending loader failed znači da je ramdl u k*rcu tj dio koji očitava bootloader skini si danijelov13 file s ovog linka otvori .shx u shx codecu i zamjeni ramdl file http://www.esnips.com/doc/ee045372-c...ram-downloader
|\/|0T0r0La
SHX Codec mi javlja Error loading Midas.dll... Ma na kraju sam i odusto... Sve error za errorom.. Neda mi se više... Imam i druge obaveze...
Zaj... Vodafone...
Evo, ovaj readme sam napisao i dodao u SHXCoDec kada sam ga jednom davno uploadao.Izvorno postao Readme
Uspio samo pokrenut SHX codec pomoću ovog gore.... Zamijenio sam ovaj ramdownloader sa onim od danijela13 i opet isti error...
Kada kliknem Yes onda prividno nešto radi ali ustvari ne napravi ništa... Onaj "Flashing" screen traje oko minutu i onda me vrati na početni od Flashbackupa... Restaratam mob i opet sve isto...
Zaj... Vodafone...
a onda nije stvar u ramdownloaderu. pa rpobaj kod nekog frenda instaslirat rsd i s njim flashat , ja nikada nisam koristio fb. bolji mi je rsd.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
pa daj probaj s f b 3 mislim da je problem i dalje u bootloaderu
|\/|0T0r0La
jeeee... Evo sve radi... Uspio sam stavit Glossy Blue... Sve preko FB3 iz prvog pokušaja... Hvala na pomoći...
Zaj... Vodafone...
Bookmarks