Pitaj aministratora koji ti je dao uslugu.
Malo sam pogledao sto imas u postavkama al ne mogu skuzit u cemu je problem.
Prvo provjeri kako se tocno zove POP3, a potom da li koristi neki od sigurnosnih zahtjeva (TLS , SSL) ili ne koristi.
Pitaj aministratora koji ti je dao uslugu.
Malo sam pogledao sto imas u postavkama al ne mogu skuzit u cemu je problem.
Prvo provjeri kako se tocno zove POP3, a potom da li koristi neki od sigurnosnih zahtjeva (TLS , SSL) ili ne koristi.
evo ti prave postavke koje ja imam i radi super
pop3 server: public.carnet.hr
smtp server: mail.cmu.carnet.hr
i nemoj biti živčan jer imam adsl pa prvih 10-20 sekundi stoji na konektiran pa onda tek počne skidati
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
stavio sam kak i ti i opet ne radi, kad zelim nesto poslati samo ispise:
Poruka nije mogla biti poslana jer je jednog od primatelja odbio poslužitelj. Odbijena adresa e-pošte je 'kgalunic5@net.hr'. Predmet 'sfs', Račun: 'Kristijan', Poslužitelj: 'mail.cmu.carnet.hr', Protokol: SMTP, Odgovor poslužitelja: '550 5.7.1 <kgalunic5@net.hr>... Relaying denied. Proper authentication required.', Priključak: 25, Sigurno (SSL): Ne, Pogreška poslužitelja: 550, Broj pogreške: 0x800CCC79
![]()
mozda neki drugi k...c treba promijeniti u postavkama (mozda nacin imena)
i da ne kuzim kaj je melody spomenul: Prvo provjeri kako se tocno zove POP3, a potom da li koristi neki od sigurnosnih zahtjeva (TLS , SSL) ili ne koristi.
??????
CARNet BESPLATNI TELEFON
0800 227 638
After all...
Za odlazni server moraš stavit server od T-Coma (mail.t-com.hr) jer si preko njih spojen na net.
Ma što se mučite nepotrebno,u google upišite net.hr free email,otiđite na 1. link mislim da se zove ISKON nešto...i otvorite email,nema manjeg problema
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
mislim da je dosta
ja se ljepo zahvaljujem svim koju su mi pomogli da moj problem bude rijesen
![]()
da, problem je riješen, i na zahtjev autora zatvaram. ako bude bilo potrebe za ponovnim otvaranjem, slobodno me kontaktiraj na PM.
Bookmarks