Eh! nevjerovatno sestra je stavila password za sim lock i stavila novu karticu u mob i gle cuda nece prihvat cod! niti jedan moguci od 8x0 niti ovaj promjenjeni!
jel zna neko kak to rijesit ?![]()
Eh! nevjerovatno sestra je stavila password za sim lock i stavila novu karticu u mob i gle cuda nece prihvat cod! niti jedan moguci od 8x0 niti ovaj promjenjeni!
jel zna neko kak to rijesit ?![]()
Ne kužim...hoćeš reći da je mob bio otkodiran, a tvoja sestra ga je kodirala i sad radi samo na jednu mrežu?!?![]()
Bom Chicka WahWah
meni se čini da radi samo na jednu karticu
ma neee! ista je mreza cak i ista kartica samo zamjenska! ali problem je u mobitelu , tj. sifri mobitela koju ne zeli prihvatit! pa sam mislil da postoji kod za otkljucavanje ili neka fizicka shema! ovi u servisu vele da je sec posla al oce mi uzet 150kn!
ček, jel to fizički ista kartica koja je bila prije u mobu ili nije? meni izgleda da nije.
Nije fizicki ista kolko ja kuzim, isti broj telefona ali nova kartica. Treba security code, ak ne postoji nest na netu tipa onog master code generatora za nokiu odi u servis, al ne kod ovih koji traze 150kn, odi kod nekog unlockera, nebi smjelo bit preko 50kn.
Eh! ako se to kome dogodi (a jako su male sanse , osim ako niste zensko ) rijesenje cijelog problema je jednostavno stavljanje novog softwera. Istina gube se brojevi u imeniku , a moguce je izgubit slike i poruke, sto se u ovom slucaju nije dogodilo. Mozda nekom pomogne !![]()
stvar je ta da je samo telefon zaključan samo na tu karticu koju ti je sestra stavila u tvoj mob i sada telefon radi samo na tu karticu...odi u bilo koji servis al ne ovalšteni i ne dođe ti više od 50 kn...problem je lako rješiva al ode 50 kn....
Zato čuvajte svoje stvari :-)
Bookmarks