Danas sam kupio na crno n70.Sve je bilo ok do večeras kad sam iz znatiželje stavio u mob MMC od 64MB, kako bih izbrisao jedan prg koji se zaglavio u međuprostoru.Inače je odmah pročitala moju MMC od 512MB još sa stare 6630.
Međutim kad sam pokušao staviti 512 više je nije prepoznavala.Da stvar budr gora, kad MMC stavim u cardreader na kompu, ni on ne čita ništa tj. ponaša se kao da kartica nije stavljena.
Je li gotova ta kartica? Imao sam oko 80 mp3, fotke zadnjih godinu dana, puno aplikacija...
Evo, komp je u jednom trenu prepoznao MMC, ali kad sam kliknuo na reprodukciju mp3, to je bilo zavijanje, pa preskakanje i na kraju je zaglavio pjesmu. Sad je nikako ne čita.
Što da radim?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ništa, dobro sam istrugao kontakte i taman kad sam mislio baciti karticu, odlučim po zadnji put staviti je u mob. On ju je prepoznao kao "oštećenu karticu" i ponudio formatiranje. Formatirao sam je i sada radi. Izgubio sam sve podatke, programe, aplikacije koje sam skupljao zadnjih 12 mj. Ali, kontakti su toliko izgrebani, ja ne znam kako to uopće radi.
SAD PITANJE, ČUO SAM PROVJERENU PRIČU IZ MOBISA DA JE NA 6680 BIO JEDAN SOFT KOJI JE UNIŠTAVAO MMC, ALI SU TO BRZO ISPRAVILI.
MENI JE VERZIJA SOFTA NA N70 2.0_nešto iz 9 mj. 2005.Jel ste čuli za sličan problem s n70?

Odgovori uz citat

Bookmarks