Bok!
Ukoliko netko koristi dotični mobitel nek mi napiše svoja zapažanja s obzirom da sam godinama koristio nokiu pa si želim malo promjeniti mobilni...jel se isplati investirati u samsung,baterija itd?! Zahvaljujem...![]()
Bok!
Ukoliko netko koristi dotični mobitel nek mi napiše svoja zapažanja s obzirom da sam godinama koristio nokiu pa si želim malo promjeniti mobilni...jel se isplati investirati u samsung,baterija itd?! Zahvaljujem...![]()
u taj mob da , ne korisitim ga ja nego cura i mob je fenomenalan ako ne patis za mp3-cama ni doduse kvalitetu kamere nisam provjerio
inace baterija ti traje nekih 4 dana normalnog koristenja ima bluetooth i vrlo jak zvucnik, i njegov najveci adut je sto je zbilja lijep i po meni vrlo kvalitetno napravljen
ne ne patim ti ja za mp3-cama,a ni baš previše za kamerom a ni za igricama...znači veliš da je ok i da se isplati investirati!!! U redu,zahvaljujem!pozzzzzz
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio snoopy_dc : 15-11-2006 u 21:10
mislim da ces biti zadovoljan ako se odlucis za njega!Izvorno postao snoopy_dc
![]()
Izvorno postao xdavorinx
Jeeeee?! ok ako ti tako veliš onda ok....onda budem vjerojatno zadovoljan ali pazi se ako nebum zadovoljan moglo bi biti svašta!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odlican telefon ako se zanemari memorija, tj. tko ne pati od mp3 ce bit super zadovoljan
ne znam u cemu je problem sa mp3-cama!?pa x680 ima mp3 podrsku i 35mb memorije.Izvorno postao snoopy_dc
Problem je memorija - 35Mb je dovoljno za svega 5-6 vrhunskih ili 20-30 slabijih MP3-ca. Inače MP3-ce zvuče sasvim OK, pogotovo na stereo slušalicama!!!Izvorno postao zmija
Jedno pitanje, ako može pomoć: Od prije mi je instaliran PC Studio 3, preko kabla je spojen i radi D600. Sada sam spojio X680 - komp ga je prepoznao, a i Studio3 - piše "Samsung X680V Connected". Ali - sve opcije su sive, niti File transfer niti bilo koja druga opcija sa inicijalnog ekrana Studio3 nisu dostupni. Možda kakva dobra ideja za pomoć?
Evo da si sam odgovorim: X680 ne radi sa PC Studiom, nego sa PIMS Menagerom II (31mb dowload-a). Opet me je Samsung prejahal! Sad za svaki mob - drugi program. Bar mi isti kabel šljaka za d600 i x680
Imam jedno pitanje:
zašto kada se sluša mp3 kada je zatvoren mob...ili kada se jednostavno zatvori-preklopi...neznam kako da objasnim.......uglavnom vrlo brzo se ugasi taj vanjski ekran...pa me zanima...dali se može povećat to vrijeme da ostane dulje upaljen...našla sam za unutarnji ekran...a za vanjski nisam našla....
![]()
gasi se se radi stednje baterije jer je poznato da samsung nije bas milostiv prema bateriji.
Bookmarks