Evo zanima me u vezi te nokie,koje su im mane,jel izdrzljiv taj preklopni mehanizam ili se lako kvari,takodjer kakve su cijene,jer nisam ih bas vidio u oglasniku.
Pozz
DA NE BI BILO JOS BUDUCE ZABUNE,RADI SE O DOTICNOM MODELU
![]()
Evo zanima me u vezi te nokie,koje su im mane,jel izdrzljiv taj preklopni mehanizam ili se lako kvari,takodjer kakve su cijene,jer nisam ih bas vidio u oglasniku.
Pozz
DA NE BI BILO JOS BUDUCE ZABUNE,RADI SE O DOTICNOM MODELU
![]()
Zadnji uredio A112 : 22-02-2007 u 14:40
Pa mob ti je softverski naprosto odličan. Soft je prilično brz,stabilan i interface lijepo izgleda zahvaljujući 320x240 ekranu. Kliznjak nije baš ultra kvalitetan,mob ima malo lufta ali se taj luft upotrebom ne povećava ako barem malo paziš na mob. Koristi pretraživanje,o ovom mobu ima gomila tema po forumu
izgled menija mozes imat isto ko i na symbianu.
imas negdje 4 opcije
i svaka je bolja od druge
mozes podesavat apslutno skoro sve.
jedina mana je to kaj se poklopac klima malo al posto nisam imao kliznjaka do sad nesmeta mi .
i to kaj nemozes citat e-bookse (word, pdf...)
to mi je jedini softverski turn off kod moba naprosto je grehota kaj na tak odlicnom displeju nemres citat word i pdf.
kamera je okej vani unutra je obavezno za koristit nocni nacin ili bljeskalicu.
tipke su mi savrsene ultra mekane za tipkat
meni ima ljepe ikonice :zubo:
i video clipovi izgledaju fantasticno jedino kaj ti sastrane stoji tipka natrag i stanka. i tak da malo smeta al ne previse.
i koliko sma skuzio nemoze se premotavat tako da ak gledas film moras pazit da neprekines reproodukciju jer nemozes ubrzat.
al sve te nazvimo ih "mane" nisu nerijesive novim firmwareom kojim se nadam da ce ubacit pdf i word i fast foward kod gledanja videa .
mob je ok,frend je imao, ali ništa posebno, mislim specifikacije govore sve, to bi bio dobar rezervni mob![]()
Zadnji uredio Vex : 22-02-2007 u 17:07
...manje je više...
6820?
Hm, jedino što je dobro kod ovog moba je zanimljiva qwerty tipkovnica. A ostalo...
Zadnji uredio Destroyer : 21-02-2007 u 22:05 Razlog: opisao sam krivu Nokiu,lol
Zadnji uredio Ico : 13-03-2007 u 23:30
mislim da se tu priča o 6820 a ne o 6280
6820!!!to je nekakav stari model iz 2003god.
http://www.gsmarena.com/nokia_6820-565.php
Kako kaze RedkinG,prica se o 6820
nije li tipkovnica (kad sve to rasklopis) malo neprakticna za tipkanje i drzanje u rukama?? jer meni tako izgleda..
Bookmarks