Nisam siguran za sp2...mislim da ti to nema veze sa sustavom(service packom).Nema neke logike.Ispravite me ako griješim?!
pozdrav!
imam problem, dakle dok sam imao win xp sp1 veza na carnet mi je iznosila 50.6 kbps (standardno), ali nakon instalacije sp2, iznosi 33.6 i rjetko kad je malo veća. pročitao sam u Enteru da je do drivera za modem - a pošto ja imam stariji modem (U.S. Robotics 56K Voice Host Inc) nemogu nigdje nać drivere.![]()
![]()
![]()
ima li još neko sličnih problema?
e da, i ako neko kojim slučajem ima drivere (ili link), bio bi jako zahvalan da uploada.
Hvala!
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Nisam siguran za sp2...mislim da ti to nema veze sa sustavom(service packom).Nema neke logike.Ispravite me ako griješim?!
to je meni i frend reko.![]()
evo citat iz entera:
"pitanje: .......i niste se dotakli onoga s čime dosta korisnika sp2 ima problema a to je brzina interneta koja je uz sp1 50-52kbps, a uz sp2 30-35kbps. kako vratiti brzinu interneta na 50-52 kbps ako imamo sp2?
odgovor: ....što se tiče problema smanjene brzine modema kod instalacije sp2, to se događa rijetko i obično sa specifičnim modemima (pogotovo softverskim). Međutim najčešće pomaže deinstalacija modema i ponovna instalacija sa svježom inačicom pogonskih programa....."
To se i meni dogodilo dok sam bio na carnetu pa stavio sp2 i nakon toga pala brzina,.Rijesenje su novi driveri za modem,nakon toga sve je radilo po starom.,
Evo i linka pa pokusaj skinuti:http://www.driverzone.com/device.php?id=57383
otišo sam na tu stranicu, pa me prebacio na službenu stranicu od modema.
našao sam ga ali na toj stranici je pisalo da su driveri za windows nt.
ja sam downloadao i za nt i za xp, ali ni jedan ne radi: u zipu je bio i klasični setup - nije radilo, i probao preko device managera - nije radilo!
p.s. kad sam instaliravao xp (sp1 i sp2) UOPĆE NISU TREBALI DRIVERI - windowsi su ga odmah prepoznali i ona poruka "the new hardware is installed and ready to use" mi se izbacila u trayu.
A to je već peh...ma poslušaj Yogija...uzmi novi modem...al neki za kojeg postoji dobra modemska podrška.
A kada bacaš sp2 gore na sustav ne traži drivere za modem neg koristi postojeće...iako prilikom instalacije javi i pita te za neke stvari da li ih želiš sada instalirat or later...
Meni se to isto dogodilo i sa novim modemom
Pa nemam pojma...ja sam svoj sp2 stavio na cd sa winodwsima i napravio boot i sve je štimalo.Probajte sa novim driverima...ili uninstalirajte modem i pustite nek ga sam komp prepozna i onda bubnite drivere.
Bookmarks