O tome se već pričalo...
Postoji za symbian neka aplikacija: Flesh SMS, koja prikazuje poruku na displey_u, ali se vidi broj kad se poruka spremi u mob...
dali je moguce skriti broj na porukama, ja sam cuo da mogu nokie sa symbianom putem nekog programa. dali neko zna kako se zove program ili tako nesta.
Your age adjusted IQ score is 120 and the average score is 100.
O tome se već pričalo...
Postoji za symbian neka aplikacija: Flesh SMS, koja prikazuje poruku na displey_u, ali se vidi broj kad se poruka spremi u mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I obične Nokie mogu slati Flash SMS. Fora je u tome da većina korisnika odmah izađe iz Flash SMS-a kad im se dotični prikaže na ekranu,čime ga automatski izbrišu,pa nema ni broja
samo malo, znaci da onaj koji prima poruku uvijek moze vidit broj.
ne uvijek nego da samo pogleda poruku i vidi broj. ali ja sam cuo za nesta bolje ali neznam kako se zove, mozes stavit koji hoces broj da pise primatalju
Pa ako spremi poruku u mob,onda može. Kao što rekoh,u dosta slučajeva fora pali jer ekipa ne skuži da se te poruke mogu spremati
samo malo ajd mi to malo bolje objasni, znaci ja posaljem poruku i ona se pojavi na ekranu i taj netko ju procita i nevidi broj i sta onda mora napravit da vidi poruku.
pa mora tu poruku spremiti... kad ju spremi onda vidi broj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a kako ju sprema jel to nesta dodatno ili ? sta bude ako nespremi poruku.
Poruka se prikaže na ekranu.i osoba ju može pročitat.Kad ju pročitaju najčešće izađu iz nje.Ne spremaju je.Ako je spreme ;e onda im se ocrta br.pošiljatelja
Gle,to su ti one poruke koje dobiješ kad npr upucaš bon u mob pa ti stigne potvrda da ti je račun povećan. To su Flash SMS-ovi. Na njima se ne prikazuje broj,nego sadržaj poruke samo iskoči na ekranu. I dosta ekipe onda stisne crvenu tipku da im se to makne. Makar postoji opcija da se ta poruka spremi. Kužiš?
a hebemu ja sam bio imao taj Flash SMS i nisam znao cemu sluzi, bilo mi je tako glupo...posaljem poruku, uzme mi lovu, nema izvjesca ni nista, totalno bezveze....
e al sad cu ga opet skinut hehe hvala decki
EDIT: sad je jedini problem skupit pare za bon
After all...
ej yo!gurth, gledam ovo sto ti pise ispod teksta i pise free SMS, cemu to sluzi i kako da ja to sebi napravim
dali ja kako mogu napravit uslugu sms via email, i jel ima kakav program za slanje besplatnih smsova
Regaj se na wadja.com i možeš slat free sms
a jel se sta placa registracija ?
Ništa se ne plaća,samo u porukama stoji sig od wadja.com
a joj, kolko poruka dnevno mozes poslat ?
Kolko hoćeš mislim
..kak se onda to koristitu pričate kak funkcionira a ništa o primjeni
...manje je više...
da za koliko vremena stigne poruka ? na wadji
Meni je slalo ko'ludo prije.Zadnja dva puta sam probao i poruke su mu stizale u roku 10 sec.Pa mi to malo pobudilo sumnju..ne vjerujem im više baš tak.
A poruka možeš slat kolko hoćeš..ali kao što je rečeno prvo se regaj.
Bookmarks