Popularna serija pametnih telefona iz Motorole dobila je prinovu. Zjezda ove serije je novi model MPx300 koji je u kuciste dimenzija 96x60x22 milimetara i tezine 135 grama smjestio podrsku za Javu, WAP 2.0, e-mail, GPRS, WiFi, IC port, Bluetooth.
Sluzi i kao MP3 player, prima SMS + MMS i MMC kartice, ima uradeni digitalni fotoaparat i kolor displej.
Pokrece ga Windows Mobile 2003, ima podrsku za olovku i specialno je dizajniran da se otvara na preklop. Eran se moze zakaciti na tastaturu i sa duze i sa krace strane uz pomoc posebne sine (portrait ili landscape).
Ovo je pravi primjer nadolazece simbioze mobilnog telefona i PDA uredaja.
Čini se OK. Možda bi bilo bolje da ima Symbian
kolko bu ovo koštalo
Vidio sam da se vec polako u Oglasniku moze nac mpx300. Zanima me dal ju itko ima, te kakvi su dojmovi?
de pazi na naslove!Izvorno postao marko6630
MPX300
uopće nisam znao da je došla na HR tržište, uglavnom to je opet Windows based mobitel, a dojmove osim onih tehničkih i vizualnih teško da ćemo naći, dok se ne pojavi netko na forumu tko je ima.
izdvajam 1.3 mpix kameru koja je ionako sad standard, te Wi-Fi podršku....
sad sam potrazio na netu,pogledaj ovdjeIzvorno postao marko6630
Mobitel je zakon,ima kameru,dizajn je super------treba to neko brzo nabavit pa ispricat kakav je
May the Force be with you!
Slin... Moram počet igrat loto.
Ma poznate su mi specifikacije, i to predobro. Za mob. sam se zapalio davno, dok su ga jos zvali samo "motorola mpx". Zanima me pravi user feedback, brzina, kako lezi u ruci i sl.![]()
sječam se da sam gledo mob na jednoj stranici i da mu je cijena bila oko 1000€ ali da je imao stvarno sve
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Gdje, u kojem oglasniku? Bas se dvojim dali da cekam da izadje MPx300 ili da kupim ovaj sad MPx220, ali ako je vec izasao...Izvorno postao marko6630
Motorola mpx300 je pod tim imenom najavljena u 1Q/2004. U 3Q/2004 je preimenovana u Motorola MPX. U 1Q/2005 je objavljeno da Motorola odustaje od proizvodnje.
Na eBayu se može naći po cijeni 1000-1500 $$... (Sve jefitnije od toga je 99% patka!)
Radi se isključivo o Engineering Sample (beta) telefonima, koji su sve osim stabilni, brzi, pouzdani i nakrcani featureima...
Oni koji su detaljnije pratili vijesti oko Motorolnih telefona sjetit će se da je početkom godine Motorola otkazala ugovore dvjema dalekoistočnim tvrtkama koje su razvijale i proizvodile Moto telefone. (Sjetimo se samo svih problema sa mpx220...)
Istovremeno sa otkazivanjem motorole mpx su krenule glasnine da je započet razvoj na novom smartphone telefonu čiji bi dizajn trebao biti baziran na V3, ali o tom-potom...
Odlicno, a sad pogledaj ovaj link: http://www.mympx.com/NewsStyle.aspx?...ion=0&pageid=1Izvorno postao oirad
A što sam ja napisao da je različito od tog "news posta"?Izvorno postao Keyless
Razvoj MPX-a (kakav je najavljen) je prekinut, i razvija se novi model... Razloga za to je puno, ali samo kad pogledaš da je puštanje telefona na tržište toliko puno puta odgođeno i da su troškovi razvoja narasli u nebo da je bilo putpuno besmisleno očekivati najavljenu cijenu od ~300eura. (A da ne spominjem da telefon sa svojim featureima po očekivanoj cijeni nije ni mogao biti kompetitivan na tržištu...)
Mozda bolje da onda ovo procitas. Pise naime da se MPx usavrsava a ne da se ide radit ispocetkaIzvorno postao oirad
http://www.phonescoop.com/phones/p_f...=479&fi=251643
Gle, fakat mi se više ne debatira... Na toj istoj stranici je napisano i ovo: http://www.phonescoop.com/phones/p_f...=479&fi=259728 A sad mi reci kome ćeš vjerovati? Ja znam da sam svoje informacije dobio iz PUNO relevantnijeg izvora od nekog anonymous-a koji se potpisuje kao MotoGuru2005...Izvorno postao Keyless
Kao što napisah: MPX onakav kakvog smo očekivali je MRTAV, a to što će novi model imati dual hinge ekran, touch-screen, pocketPC phone edition OS i/ili tko zna što još slično ne znači da je to MPX (pa makar se na kraju i jednako zvao).
Mislim da je najbolje da pricekamo i vidimoIzvorno postao oirad
![]()
Točno tako...![]()
ja sam vidio da je neki lik prodavao u oglasu moto mpx za 2300kn,prije 2tj mozda
Gdje, koji oglasnik? Ako imas broj daj. Ja kupujem!Izvorno postao smogovac
plavi oglasnik
Bas sam ga naso. Nazalost nema broja, a sve se nekak bojim da je to bio samo jedan telefon (koji je valjda prvi prodan)![]()
![]()
da jedan je bio...i jedan jedini koji sam je vidio u zadnjih 20 brojeva
Bookmarks