I ja je trazim,ali nigdje ni glasa o njoj...![]()
Naime, Nokiu 7380 tražim već duže vrijeme i vidim da je nema baš ni po dućanima, niti da je netko ovako prodaje...molio bih ako itko zna di se taj mob može kupiti, nabaviti, ukrastiili neka slično neka mi javi adresu ili neki kontakt na PM! Zahvaljujem!
![]()
Bom Chicka WahWah
I ja je trazim,ali nigdje ni glasa o njoj...![]()
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Ovu 7380 kaj imam (uspio sam nabaviti jednu jedinu koju sam našao u oglasniku) ima crtica po ekranu, odnosno onom staklenom dijelu, ali korištenjem to ne možeš nikako izbjeći čak i da ga nosiš u futroli, uvijek se nešto desi...ali zato ću uzeti onu Displex pastu il nekaj slično i riješena stvar...
Bom Chicka WahWah
Moram je prvo od nekog nabaviti...najradije bi se našao s nekim tko je ima da probam jel to valja, da ne bacam novce bezveze![]()
Bom Chicka WahWah
7380 mi ima prijatelj u dućanu samo neznam koja je cijena, ako ste zainteresirani možete me kontaktirati na p.m. pa ću saznat
Već sam ga nabavio, jedino ak hoće netko drugi...
Bom Chicka WahWah
moj mob nema crtice nikakave ja svoje čuvam
kak je lijepo vidjeti da jedan dečko i cura imaju isti ukus...![]()
meni je mob ali totalno žemski i za curu savršen...
ma mobitel je prekrasan... imala je moja frendica i frend (!!) isto jednu tanku nokijicu, ali onu stariju ( ne znam koja je ta bila) i isto mi je bila supac...samo kaj je mali ekran...al nema veze![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Riješio sam danas problem s crticama na ekranu - odfurao sam mob u Mobis da mi stavio novu prednju i stražnju masku...znam da sam picajzla, ali sad će izgledati kao iz dućana...za cijenu zamjene kućišta ne pitajte
Što se tiče vječne rasprave što je muško, a što žensko...cijelo ljeto sam koristio Nokiu 7280 koja je zbilja lijep mobitel, jedino kaj mi se izrada baš nije sviđala, al je definitvno primjeren za oba spola...što se tiče Nokije 7380, istina da ima kod slušalice onaj mali cvijetić al ******, mob je pojava i mislim da ga mogu furat i muški i ženski (čak sam ga kupio od nekog tipa koji ga je koristio i još je k tome bauštelac)...
Meni je glupo kaj je za većinu muški mobitel neka cigla ili nešto prosječno što se dizajna tiče...al čim se pojavi ovakav neki mobitel tipa 7373, 7280, 7380, Moto V3i D&G (uglavnom, neki dizajnerski boom), svi odmah da je to žensko...hello, pa kaj muški moraju nositi cigletine i ne znam kaj...mislim da i oni imaju pravo na određen stil i posebnost, pa kak mogu nositi bunde, fensi cipele, roze košulje i ne znam kaj, smatram da im i mobitel može posložiti kao neka vrsta osobnosti...a svi oni koji takve ljude nazivaju homićima, pederima i ne znam kaj (a uopće ih ne poznaju), sami su pederi, samo kaj im se očito s tim teško pomiriti...
Bom Chicka WahWah
El nino upravo tako,ali jbg ipak smo mi balkanci. Btw jonhny imas pm
sama činjenica da je nokia tu liniju i ovu noviju namjenila ženama,na panou piše za ova 3 nova modela,od kojih je el nino isto imao 7373 crnu...-poduzetnica,hedonistica i još nkj...+onaj samsnug koji mu je naj je isto samsung žemskama namjenio...ne kažem da meni to smeta,phyto ima svoju ukus i to je to,samo je to meni malo pre femi...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Piše na plakatu za crnu Nokiu 7373 "hedonistica", ali meni je mob više muški nego ženski...ne znam, problem našeg društva kaj kaj su ljudi užasno ograničeni...da na reklamu stave pseće govno i napišu najnoviji smartphone, ovo, ono, imalo bi ga pol grada...to je problem našeg ograničenog društva...
Bom Chicka WahWah
ufff kak su ti dečki zločesti...
Sama Nokia je namjenila l'Amour seriju zenama. I to je cinjenica. Meni osobno je urnebesno smijesno vidjeti frajera sa Nokijom 7380, isto kao sto bi mi bilo smijesno vidjeti frajera u stiklama.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks