Jesi postavio točan com port?
Ne mogu sinkronizirati M55 sa siemens data suite programom.Imam kabel RS-232 original(9 kontakata) i sve je dobro spojeno al kad pritisnem na kompu sinchronize piše mi da nek provjerim da li mi je mobitel prikopčan na komp.Uopće ga ne prepoznaje.Dajte pomognite,možda treba nešto postaviti u postavkama na mobitelu a da to nisam?Ili kompu?
Jesi postavio točan com port?
odi na settings pa na phone search
Pa mislim da jesam.To se postavlja u control panelu ili ???
kada otvoris data suite onda imas one tipke sa strane, 5. od gore
ponekad pomogne ako ikopčaš kabel pa ga ponovo ukopčaš na mob kad pokreneš sde
maraschino - PTICICA
ništa,no phone found.A gdje i kako da postavim Portove?P.S. imam pentium jedinicu i imam samo jedan port.Da li je moguće da mi je ovo zbog kompa?JEr uskoro ću imati laptop na raspolaganju.Al vi mi recite za portove.
...pa imao sam ja Pentium 133 (star 5-6 god.),i radilo je...probaj tražit mob na oba porta(COM1,COM2)...ak nenađe,onda nije nešt uredu il sa kablom,kompom il mobom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nađi neki drugi program za Siemens pa provjeri s njim da li ti radi. Data Suite zna biti mušičav. Bolje je koristi posebno Soft Data link i Data Exchange.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni je osobno najdraže raditi sa siem. data exchange; jednostavno i nikad nisam imao problema...
maraschino - PTICICA
...je,Data Exchange je zakon...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Gdje da ga besplatno skinem?
I meni se to stalno pojavljivalo, jednostavno nije mogao pronaći mob., kao da software nije kompatibilan s mobom.
Promijenio sam data kabel i sad mi data suite radi bez problema. Prije sam imal Hamin a sad imam Solvensov. Malo čudno, ali tako je.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni osobno sds i sde rade odlično i sa originalnim kabelom i sa crocodile handy kabelom. Nisam nikad imao problema sa tim programima
maraschino - PTICICA
Bookmarks