Imas za kupiti ovaj adapter za 50-ak kuna mislim na crazy-shop.com pa potrazi malo tamo...![]()
Vidio sam na internetu da ima za kupit (u inozemstvu, naravno) adapter pomocu kojeg mugu "utaknuti" obicne 3.5mm slusalice na mini usb port na mojoj l7, a kosta 15-ak dolara. Mogu kupit i original mini usb slusalice koje su po meni preskupe (nesto manje od 200 kn) ali imam vec dosta skupe sony 3.5mm slusalice koje bi htio iskoristiti.
KONAČNO: moje pitanje je kako mogu sam napraviti taj adapter? ako je ga je netko napravio molim da mi posalje shemu ili ako je netko vidio to vidio na netu neka mi posalje link. bio bih mnogo zahvalan zato HVALA unaprijed.![]()
Imas za kupiti ovaj adapter za 50-ak kuna mislim na crazy-shop.com pa potrazi malo tamo...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ma jesi li ti siguran da si vidio "miniUSB na 3.5mm"? jer ja sam nasao samo "pop port na 3.5mm" i "2.5mm na 3.5mm"
Mislim da sam bas vidio takav kakav ti trazis, probaj potraziti jos malo cijelu ponudu...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Vec par puta je bilo na forumu govora o tom adapteru. Taj adapter nema pojacalo u sebi pa zvuk koji daje na slusalice je jako tih, koliko god ti njeg apojacao. Original slusalice imaju kod mikrofona pjacalo koje onda daje zadovoljavajucu glasnocu zvuka.
Dakle taj adapter ne radi sta bi trebao.
nasao sam i ovo pa pogledaj je li to ono sto si vidio
znaci nemam bas neke koristi od tog adaptera nego moram kupit original slusalice?
ma nema veze jer sam upravo saznao da nemam neke koristi od tog adaptera ali hvala svejedno
Tako je nemas nikakve koristi od adaptera sa linka.
ja naso usb sluske za 30 kn u emezzeti u osijeku...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
odi na howardforums, i tamo imas pod motorola forum, temu homemade usb to 3.5mm !!!![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks