... svoj stari HP 1940 sam zamijenio sa ovim asus modelom, imam ga svega par dana, i molio bih pomoc:

1. prilikom igranja preko morphgear-a vec nakon nekoliko minuta sve se jako uspori, samo soft reset pomaze u tom slucaju, u memoriji nemam nista aktivno od nekih memorijski zahtjevnih aplikacija, barem tako kaze memmaid, ocito je nesto vezano uz WM5 ili cak mozda verzija morphgear-a? (2.4.0.1) ...

2. povezan sam sa usb kablom&sync&pc, uocavam da se asus i kad je ugasen svako malo upali i vrsi sinc. i hoce da se spaja na net ... moze li se to kako onemoguciti?

3. kako najednostavnije ubaciti kodove za NoviiRemote Deluxe preko same aplikacije, pokrenem NoviiRemote, kaze no codebase loaded, iako sam ih stavio na sd karticu, ili treba ici preko add device wizard?

4. probam i wi-fi, uocavam da tesko pronalazi dostupne mreze, tek kad sam zbilja blizu istih, asus ih registrira, da li se moze ikako pojacati dostupan signal?

5. ima li gdje kupiti cradle za taj model, onaj sto ima utor za dodatnu bateriju

6. koje je najsretnije rjesenje (jeftinije) za surfanje, osim wi-fi?

... sto se tice ostalog sve je ok, baterija je jako dobra, drzi do nekih 6 sati ... nisam mjerio, ali izdrzala je jedan divx, gps-oko sat vremena, igranje-oko dva sata, ostalo razna podesavanja i offline pregled web stranica, dodatna original baterija u msan je oko 180kn ... ekran, iako iste reze kao na HP1940, ima dosta bolji prikaz, vrlo cista slika ... imao sam problem "gwes.exe", medjutim nestao je kako se i pojavio, iz cista mira ...sto se tice gps-a, radi i I-Go i ViaGps bez problema (i stare i nove verzije) ...

... unaprijed hvala na pomoci!