Radi se o motoroli v360 sa instaliranim yuetom 1.8 i nisam u mogućnosti spojiti se na internet, pa čak ni na Vipovu besplatnu početnu stranicu. GPRS usluga mi je već uključena!
Postoje li ikakve postavke, što mi je činiti?![]()
Hvala puno!
Radi se o motoroli v360 sa instaliranim yuetom 1.8 i nisam u mogućnosti spojiti se na internet, pa čak ni na Vipovu besplatnu početnu stranicu. GPRS usluga mi je već uključena!
Postoje li ikakve postavke, što mi je činiti?![]()
Hvala puno!
pretpostavljam da si korisnik vipa - spoji se na net prek kompa i odi na vipovu stranicu pa pronađi postavke za mobilni internet. (to ima i na t-mobile stranici ali samo za moto v3, v3x i još neke, ali radi. neznam jel ima i na vipovoj stranici)
Samo da ti kažem (osim početne vodafonove stranice, koja je besplatna)
MOBILNI INTERNET ĆE TI POJEST PARE NA RAČUNU!!![]()
tak da sve radiš na svoju odgovornost.....
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Da, postoji i na vipovom portalu. Poslao sam si postavke za MMS, CSD, i GPRS Start (opet) i internet mi i dalje ne radi. Znam da to jede pare ko blesavo, ali ne mislim surfat na netu preko mobitela, već samo da aktiviram i tu funkciju kad postoji, šteta da ostane ne iskorištena...![]()
Evo, uspio sam napraviti i toHvala puno!
...htio bi slušati muziku preko iTunesa (ou, jea) stereo slušalicama, malo sam čitao, pa me zanima ako sam dobro skužio;
trebam samo sa Chipoteke naručiti "ADAP. M 2,5mm > Ž 3,5mm STEREO koji dođe 4,50 kuna", uključiti adapter u mobitel i iz adaptera bilo koje slušalice za playere?
Još me zanima samo ovaj odgovor i poslije toga, što se mene tiče tema može biti![]()
Hvala!![]()
Bookmarks