OK, ovo nema veze sa prijenosnim playerima, ali nemam pojma kamo bih smjestio ovo pitanje. Uglavnom, imam DVD koji osim sterea ima i DTS 5.1 zvučni zapis. Problem je u tome što kada prebacim na DTS, zvuka jednostavno nema. Na DVD playeru naravno stoji da reproducira DTS, ali oz zvuka jednostavno ništa. Kada prebacim na stereo, njega bez problema dobijem. Da li za taj DTS trebam imati posebno pojačalo ili pak posebno spojene kablove ili pak nešto treće? Inače, imam ono obično kućno kino sa 5 zvučnika spojenih na subwoofer.
Zadnji uredio sms freak : 07-02-2007 u 00:03 Razlog: tipkarske greške
ako je dvd player na kojemu puštaš film zasebna komponenta od ostatka sustava onda on "prosljeđuje dts dalje" i potreban ti je reciever koji ga dekodira,zato nema zvuka kad na njega podesiš.
OPCIJA1 : ako su ti svi zvucnici spojeni na subwoofer vjerojatno je quaddro kucno kino i iza na wooferu imas gumbic za prebacit 2.1 u 5.1 pa to prebaci i kad pogledas fil matrag vrati.![]()
OPCIJA2 : nabavi pojacalo koje ce imati ulaze i izlaze tako ko i woofer pa spoji optickim kablom koji je namjenjen za to u ulaz spdif na pijacalu.
-ali mislim da bi ovo prvo upalilo...javi ako rijesis problem
After all...
Jednostavno: player na kojem sa pokušao zaplejati sa DTS 5-1 zvukom nije funkcioniralo, a kad sam to pokušao na starijem DVD playeru u dnevnoj sobi, radilo je bez problema... Čuo sam da je moguće da nema podržan codec ili takvo što... Enivej, riješeno...
Bookmarks