Evo jedna 'fotka' od 'Z1020', no kažu da se radi o lažnjaku, pogotovo kad se vidi izbornik od T610-ke... ipak, zašto ga ne bi pogledali...
![]()
Evo jedna 'fotka' od 'Z1020', no kažu da se radi o lažnjaku, pogotovo kad se vidi izbornik od T610-ke... ipak, zašto ga ne bi pogledali...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
netko se stvarno odlicno snalazi u photoshopu... fora je, elegantno izgleda...![]()
Kad smo već u Photoshopu, evo još par zgodnih uradaka, bar po mojem mišljenju...
![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Di su te slike? Dajte i meni da ih vidim.
´Ko prije umre, duze je mrtav!
udri 'refresh' i možda ti se pojave... i meni su maloprije 'nestale'...
ovaj z1020 izgleda stvarno predivno
Nije los, izgleda da je jako tanak s obzirom da je preklopnik. Ako je stvarno istina, nadam se da ce imati kameru s obzirom na dimenzije.![]()
izgleda ko laptop
Istina
meni liči na t610 izbornik, prema tome ak je po ovom sudit bit će isti kao t610 samo kaj će možda imat koju sitnicu više, i bit će preklopni
a to nije istina!!!
pa ljudi valjda vam je jasno da je to photoshop uradak...![]()
Ako nije photoshop onda je to jako zbunjujuće
ali je fotosop
Pa znam da je photoshop, ali kad ne bi bio photoshop bi to bilo zbunjujuće
...di bi bilo kad bi bilo... Mozemo tako filozofirat do ludila.
´Ko prije umre, duze je mrtav!
Bookmarks