kad ih poredaš kako želiš, onda odeš na tools - folder options i kliknut na apply to all folders. onda će ih zapamtit.
Neznam ni kako nazvati ovaj problem, mislim da to ima veze i sa onim thumbs.db fileom al...
Uglavnom, u nekim folderima u kojim održavam red, podesim prikaz kao ikone i 'arange by type', ali nakon nekog vremena se zblesira i poreda ih kao thumbnail.. Ima neka fora u TweakUI da se poveća broj foldera koje će pamtiti ali to ne pali (bar ne kod mene).
Evo na što mislim:
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kad ih poredaš kako želiš, onda odeš na tools - folder options i kliknut na apply to all folders. onda će ih zapamtit.
Koliko sam ja shvatio, on želi taj prikaz za određene foldere, ne za sve. To se postize pod control panel, folder options, view, i kliknut "remember each folder's view settings".
Ova kvačica u Folder optionsu mi je uključena.
Zero: ne bi sad stavljao ovo 'apply to all folders' jer ne koristim u svim folderima isti prikaz pa da mi ne zezne ostalo.
Možda da dodam samo, ovako uređujem samo foldere u My documentsu i nikad mi se ovo nije poremetilo, ali ima već nekih mjesec-dva da se svako tolko resetira prikaz (Win ga promjeni na neki njemu draži).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks