Strogo legalno se smartphoneovi od HTCa mogu nabaviti samo od T-mobilea (MDA, MDA II, MDA III, MDA Pro i MDA Compact)...
E jel mi moze bilo tko reci koji se sve smartphone uredjaji mogu kupit kod nas u hrvatskoj...
ja sam malo googlao i nisam bas nasao nesto osim onih standardnih modela tipa 7710 p910 i to...
zanima me da li se mogu npr. kupit jam xda qtek i slicno ....
vidio sam da u srbiji ima puno veca ponuda takvih uredjaja
unaprijed hvala...
ne znam mozda sam i fulao mjesto postanja
DUKE II CMGSN
Strogo legalno se smartphoneovi od HTCa mogu nabaviti samo od T-mobilea (MDA, MDA II, MDA III, MDA Pro i MDA Compact)...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nokije se mogu nabaviti u Mobisu, Motorole u RAM3 i sl...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma znam ali sam mislio na neke koje sam naveo gore
DUKE II CMGSN
Jam, I-mate i slicno su sve proizvodi HTCa, isto kao i MDA, pa pogledaj MDA seriju, mozda nades nesto sto te zanima.Izvorno postao ljevi
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Dajte ljudi ima li gdje uzet p910 a da nije u ht-u niti u vip-u!
pa kaj nema u elektromagicuIzvorno postao Nostromobox
abdbda
nemaju niti u electromagicu!Koja pušioničarska firma!Zvao sam i sony ericsson hrvatska a oni me upucuju na electromagic!A ovi pak nemaju telefona od 12mj zato jer ocekuju p990!.A kod ht-a i vip-a telefon duplo skuplji nego kad je bio u prodaji u electromagicu!Naravno moz ga uzet u tarifi "100000000" i onda kosta priblizno koliko je kostao u ducanu!
zna netko nekoga tko mozda prodaje HTC uredaje na crno, npr qtek 9100 po cijeni do 2000kn?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Zašto na crno kupovati? Imas MDA Vario koji ti je isti model kao i Qtek 9100 i nije ti teško otključati Vario. Cijena Varia ti je oko 1.500 kuna
pa znam, ali nemogu nigdje naci vario ni qteka da se prodaje u dobrom stanju za ispod 1800kn.
ako ti znas gdje mogu nabavit, reci mi.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Eto bas sam neke gledao u plavom oglasniku, a neki su ti i ovdje preko foruma prodavali
Zadnji uredio Mario* : 09-05-2007 u 12:02
Ja cu prodavati svoj Vario za jedno mjesec dana kad uspijem kupiti novi
Bookmarks