dakle radi se o Handy Tools Pack for S60 3rd Edition on a Nokia E71
dali je to neko skinuo i dali to radi.
http://www.youtube.com/watch?v=5bvbZg0kBh0
dakle radi se o Handy Tools Pack for S60 3rd Edition on a Nokia E71
dali je to neko skinuo i dali to radi.
http://www.youtube.com/watch?v=5bvbZg0kBh0
Taskman je must have, ovi ostali imaju minus jer nisu sistemske aplikacije nego zjape u taskmanageru i malo je to nespretno sređeno.
Konkretno ovo sam probao i obrisao nakon pola sata jer to nije to, ne zamjenjuje u potpunosti active standby aplikaciju nego radi paralelno s njom i lako s jednog modificiranog ekrana pređeš na defaultni - onda čarolija nestane![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Lol pa to kosta 45 dolara! Jel to postoji za recimo N95 8GB/N96/N85?? Svida mi se taj handy shell. A daj malo to detaljnije objasni sa tim Handy Shellom na E71. Kak mislis da radi paralelno sa active standby??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kad otvoriš bilo koji task manager vidjet ćeš je u aktivnim procesima što je loše jer takve aplikacije nemaju prioritet kod dodjeljivanja RAM-a. Problem nastaje kad recimo popuniš RAM i na kraju će ti se taj Shell srušiti dok recimo sistemske aplikacije imaju prednost kod korištenja RAM-a i njima će se uvijek dodijeliti potreban ram nauštrb ovih običnih.
Druga stvar je što se taj Shell može lako "ugasiti" tj. minimizirati ako klikneš crvenu tipku ili neku krivu "exit" ili "back" opciju, zaboravio sam više, al klikneš to i paf baca te na obični active standby što je bezveze.
Postoji taj cijeli pack na dotsisu za sve symbiane, E71 je samo primjer.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dali se moze u active standby aplikaciju staviti kalendar umesto ure. nekada dok sam imo nokiu 6600 to sam tamo mogo napraviti
yep, oduzima previše rama..nekad zbog njega ne mogu niti kameru upaliti..zato sam ga zbrisao..no..super aplikacija.svidja mi se veliki sat.
u temama imam samo
reprodukcija i animacija
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks