Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Problem pri instalaciji zvučne kartice i dvd pržilice

pozdrav!

Molila bi za pomoć. Koliko banalno zvučalo imam problema sa instalacijom zvučne kartice pomoću drivera sa cd-a koji je sasvim ispravan,ali mi jednostavno windowsi usred instalacije, kada dođe do c:\Program files\AvRack\classic.dll javljaju sljedeći error;

"Error loading streamci
    The specified module could not be found"

Nakon toga sam čak pribjegla reinstaliranju sistemske particije, ali nije pomoglo.Inače, operativni sustav jest Microsoft Windows XP Professional, zvučna kartica Intel 82801DB ICH4 - AC'97

Isto tako nakon formatiranja hd-a imam problema sa dvd pržilicom koja uopće ne očitava dvd-e [samo na mom računalu]. Pokušala sam spojiti na sve načine, ali ne ide. Stvori se ikonica u my computer-u, ali klikom na nju ne otvori sadržaj dvd-a niti čujem da ga pokreće, jednostavno se otvori prazan folder. Nedavno sam formatirala hd, imala sam problema pri instalaciji, neki se od fileova nisu mogli kopirati te sam ih morala zaobići (što nisam izbjegla ni promjenom inst.windows xp cd-a).To mi se do sada nikad nije dogodilo. Vjerovatno ne bi davila tu na forumu jer znam da ovo nije 24/7servis, ali živim u takvom mjestu gdje se ne pružaju usluge servisiranja kompjutera, a u zadnje vrijeme mi je od iznimne važnosti zvučna kartica i ispravan dvd čitač.

tnx!

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    N79
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kao 1. najnovije drivere za tvoju zvucnu skini OVDIJE (potrebna registaracija)
    a sad ovo drugo je vec problem....DVD i CD se sami instaliraju tako da ih ne trebas ti (eventualno nadogradit firmware ali nepotrebno...), mozda je neispravan DVD-ROM a mozda samo DVD, posudi od nekoga pa probaj sa drugim DVD-om, imas li mozda LG DVD?...

Instalacija windowsa...hm....bas i nije dobro to sto ti fale neki fileovi...nadi ispravan cd pa brzo na repair!ccc (:
    Zadnji uredio Yo!Gurth : 10-02-2007 u 12:08
    After all...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za zvucnu Yo!Gurth ti je dao rjesenje, a za dvd, probaj promijeniti (npr. sad ti je postavljen kao primary slave, ti ga stavi kao secundary master ili tako)... jednostavno spoji ga na drugi ide kabal kad otvoris kuciste... pa probaj onda, a ak to ne ide, posudi od nekoga dvd citac, instaliraj windowse kako spada, da ti ne fali ni jedan file i onda stavi svoju przilicu i novi firmware...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni ovo sve zvuči kao problem s memorijom ili IDE kontrolerom. Ako ni drugi instalacijski CD ne radi, onda je to prilično sumljivo.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    N79
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    probaj prekopirat sve sa cd-a od win na komp pa ces vidjet ako uspije prekopirat sve znaci da je sa cd-om sve uredu i da MrBlc ima pravo...a onda ti nema spasa (:
    After all...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    HTC ONE X, M8
    Operater
    ViP, T-MOBILE
    Godina
    38
    Bodovi
    28.220
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.220, Nivo: 40
    Bodovi: 28.220, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zna bit puno puta problem u orginalnim driverima, matsonic je jako imo problema sa time oko zvučne, a i ati u nekim svojim serijama grafičkih kartica imao je bug. Riješenje toga je bilo skidanje zadnjih drivera sa atiove stranice i instalacije novih drivera, isto tako za Matsonic, razlog neznam, ali cudno jako...al ucestali problem
    You Hack me!
    We Hack you!
    by cafe.mobil team

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. zvučne kartice
    By bbbrljo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-04-2005, 20:37

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme