vrati file i obriši to kak se spada
Odjedanput su mi se stvroli neki bezimeni fajlovi s 0b sizea. Nemožeš ih obrisati... Probao sam sa P2Ktoolsom , pst-om, kad preko moba brišem to onda piše da je u upotrebi... Nije sad da zauzima mjesto ali kad skrolaš popis pjesama onda je ružno vidit prazne rupe... Mislim da se dogodilo to zbog toga što sam izbrisao mp3 fajl koji je bio u jednoj od pley lista... sad imam dva takva fajla a oba dva puta sam radio nove playliste... zna netko što je ovo?
vrati file i obriši to kak se spada
Probao sam i to... Čak sam stavio i atribut hidden i system..ko da ne prihvaća mob... bo neznam više šta da radim..iritira me...lol
možeš napraviti i reset, to bi trebalo rješiti problem.
samo pazi, ako ne promjeniš atribute na onima koje si mjenjao, mob će ih obrisati pri resetu
ništa ga ne košta da proba, jerbo ako se već odluči na flash, ništa ne gubi i da proba reset. jer mobitel interno bolje rješava procese i brisanje no što mi to možemo sa eksternim programima.
@SquallUEF jesi ti napravio restart nakon što si brisao fileove iz P2K toolsa recimo?
Izvorno postao Inovator
Imao sam situaciju kad sam tipu objašnjavao kak da instalira drivere od moba, tj. kak da ga instalira na komp. Kažem mu da skine drivere sa neta, dam mu link i kažem mu da ih otpakira u neki folder. Frajer skine, stavi rar u folder i kad treba locirat drivere, on meni lijepo kaže da ih ne pronalazi. A ja njega važno pitam: "A jel si ti izvadio drivere iz zipa?" A on veli: "A i to se mora??"
Jebeš mi sve, krepo sam od smjeha!! LOL
Znam da je off, ali morao sam ovo ispričati!
Svaka mu čast![]()
Ja sam imao takav slućaj sa "praznim" file-ovima. Nisi napisao jesu li ti file-ovi na kartici ili na mobu, pretpostavljam da su na kartici ( kod mene su bili tamo ).
Dakle usb postavke - mem.kartica, spoji mob na komp i u Win. exploreru pronađi te fileove i jednostavno ih pobriši. Prije toga vrati atribute kak su bili. Nadam se da je to TO![]()
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Izbjegavam to flashanje moba jer i Flashbackup i RSD Lite ne šljakaju... Promijenio sam sve što se može napravit bez flashanja uključujući i slobodnih 99 kratica.. Samo nove kratice koje nemogu napravit ne mogu izbrisat... DA, restartirao sam mob 500 puta poslije toga.... I da na kartici su ti fajlovi... Sad ću to probat... hvala
EDIT: Uspio sam... Spojio sam sa kompom tako da sam postavio na Memorijska Kartica... I kad sam ušao u Audio folder na kartici vidio sam da su dva fajla skraćena sa ~.. ono kao u command promptu... NPR. dato~.mp3 kao za datoteka.mp3.... I kad sam reimenovao te fajlove vratili su se originalni nazivi u mobu... Hvala na pomoći...
Zadnji uredio SquallUEF : 08-02-2007 u 17:38
Zaj... Vodafone...
ja sam imao isti problem,ali je nestalo samo od sebe,imao sam i u sllikama i nikako nisam mogao obrisati,sad je samo od sebe nestalo,ili je mozda netko od frendova nekako uspio ukloniti to=)
Bookmarks