PCM' jel zna netko do vas o cemu je rijec? trazio sam na forumu, ali vidim da nema nigdje teme o tome! Rijec je o PROTUZAKONITOJ metalnoj napravi s led-diodama! Svrha: dijeli jednu telefonsku liniju, tako da nastanu cetiri! konkretno: T-com je instalirao po cijeloj Hrvatskoj te PCM-boxove, kako bi ustedio na instalaciji za telefonske brojeve, tj. ne mora provlacit npr. 12 kablova za 12 telefonskih brojeva, nego samo tri kabla, i onda instalira te PCM-boxove..... sta to znaci za nas korisnike? sto se tice kvalitete razgovora preko tel, ne utjece uopce....sto se tice interneta preko dial-upa: brzina vam je u prosjeku 31,2kb/s!!!! i cesto vam se rusi veza, ovisno o preopterecenosti! ako si zelite uzet DSL, koji vam je ''dostupan'', a imate taj PCM, onda ce vam oni rec, da se mora mreza nadogradit, a zapravo vam onda trebaju skinit taj PCM, i onda nastaju za njih dodatni troskovi!!! zato vam oni nikad nece reci, da su vam to stavili, morate ih nazvat i reci im da vam to skinu!!! imate pravo na to da vam skinu, buduci da je protuzakonito!!! i ne smijete odustat! ja sam ih danas zvao, i skoro im j*** mater! Krava iz sluzbe nije rekla da imam PCM, nego je bila neutralna, i rekla je da ce mi poslat tehnicara u roku od 48 sati, pa ce on kao pogledat u cemu je ''kvar''...ako nekoga zanima, poslat cu vam stranicu, gdje je jedan tip ispisao zahtjev, koji treba popunit, da bi se rijesili tog PCM-a!!!!
evo vam link s vise informacija! http://www.forum.hr/showthread.php?t=190608

Odgovori uz citat
Bookmarks