pa nisu čim t230 ima 4096 boja, ali nema vze, probaj downloadati igru od t310 pa ak radi, super...
jel itko našo gdje mogu downloadirat igre ali na komp, tak da ih kasnije prebacim s kompa na mob????
e, i dal iko zna zas pored nijedne igre nepise da je kompatibilna sa SE T230 kad on podrzava MoPhun??? nego npr. piše samo T310, T610 ili samo T610... kaj nije da su T310 i T230 grafički jednako sposobni???
DONA uprženi ljuti ajvar je bolji od Schofko ljutog ajvara!!!
pa nisu čim t230 ima 4096 boja, ali nema vze, probaj downloadati igru od t310 pa ak radi, super...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ak nekog zanimaju, imam mophun igre od t610 i t300/310...
naravno da me zanimaju, a šta sad?...
sad mi pošalji svoj mejl na vedran_stina@yahoo.com i cekaj replay...
neznam zas se povlaka ne vidi al to je to...![]()
poslano
sorry stari al ja jos uvijek nevidim nis... dobio sam mejl od foruma da imam odgovor na post al tvome mejlu ni traga.. provjerih čak i BULK![]()
probo sam ti poslat prek foruma al mi javlja da nisi to dopustio...
imas tu za 610
http://free-st.htnet.hr/T610world/
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
Bookmarks