od sony ericssona, mozda K800 smedi ili K610 crveni?
aj ljudi, preporučite neke lijepe mobitele, za curu, glavno da je lijepi, po mogućnosti u nekoj smeđoj boji....
njoj se sviđa Nokia 7373, ali mi je nekako precijenjen...
što vi kažete... ?
tnx![]()
od sony ericssona, mozda K800 smedi ili K610 crveni?
iPhone 5s 16 GB
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Lg Kg800 (crni, makar ima i bijeli i rozi), Nokia 6111, 7373, 7370, 7360, Samsung D600/E900, Motorola K1, V3i...
ima ih dosta...
Ja bi išao na neku od Nokia iz L'amour serije (7360,7370,7373)... Nekako su fency mobiteli...
BTW: imaš i ovu temu pa u njoj isto malo pročitaj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a daj kupi joj ko svakoj normalnoj curi ..parfem![]()
hmm,čokolada lg, ta l'amour serija nokia,i onaj samsung neki,neznam koji je zbilja,zenska neka boja,bas napravljen za cure
Probaj s nokiom 6111 u pink varijanti, vidio sam po gradu da ga dosta cura ima...
Ima mi cura bas taj i par frendica i sve vele da im je fora...:bunny:![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Onaj Samsung ima, crni sa zlatnim. Pre-ye-be-no izgleda mob, stvarno je mrak! Još sam vidio nedavno tam u Dubravkinom putu jednu koku baš s tim mobom, i nokti nalakirani ko na reklami, crni sa zlatnim šarama, i cijela je bila u stilu obučena, zlatni remen a crne hlače i bundica i tako to, ma bijoux! Nije niš posebno bila (tipa sex-bomba il nekaj), nego čisto normalna, zgodna cura, ali tako je dobro izgledao taj mob... Ma mrak je![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma tebi je taj mob izgledao obro samo zbog ženske... vidim ja![]()
neću joj ga ja kupiti, uzet će si ga sama, već sam ja zadužen da izaberem par modela..![]()
6111 je bezveze, i njoj se ne sviđa, ko dječja igračka izgleda, a da ne govorim da je po svemu ostalom jadan...
samsung onaj - ružan...
eventualno ostaju Nokie... 7360 isto bezveze,...
a yebeni 7373 dođe 1800kn po oglasniku... strašno....
zapravo, koje su konkretne razlike između 7370 i 7373? znam da 7373 ima 2mpx kameru..
da li im je ekran isti..? software? koji?
Samsung E530, najzenskiji mob! Sad su jeftini...
Makar se moja cura i s crnim kg800 odusevila...
Zakon je taj samsung, pogotovo sad kad su po 100tinjak € u oglasniku. Meni je taj puno vise za curu nego kg800 a rozi i bijeli kg800 mi nikak ne izgledaju.
samo tako dalje, ima dobrih ideja.
ovaj samsung e530 otpada, ima ga jedna njezina frendica, sami problemi snjim...a platila ga 3 tisuće kuna lani mislim...
ja sam za k610 crveni....definitivno jedan od najboljih modela za curu...ok je ovaj e530 po izgledu i onaj tigrasti ....al ovaj k610,kamera,soft,izlged,boja, i 2kamere...sto je dobro za video pozive,s kim ces ako ne s curom to prakticirat
bio nekad oglas...
ma ak ju onak stvarno hoćeš iznenaditi kupi NOKIU 7373, savršena je! Znam jer ju imam i još je k tomu roza. U paketu dobiješ privjesak, rozu torbicu, a na to ženske padaju. I ima dobru kameru, brdo mjesta i k tomu još dodatno dobiješ memorijsku karticu od 128MB.
Trium Mars ili Benefon Dragon izvrstan dodatak svakoj modernoj Međimurki.
šta kažeš na V3i D&G rođen za ženske samo je dosta skup još uvijek, ili Samsung E500 isto nije loš za ženske u onoj zlatnoj kombinaciji .... ima masu tel za njih
samsung E500 da se mene pita! cak u bijeloj kombinaciji mi nekako bolje izgelda!
btw, mogao si poll napravit,, pa da ljudi glasaju sad kad si prikupio nekoliko preporuka...
CHANEL No.5 sve rješava nikakav mobitel
iPhone je tu....
Bookmarks