Koliko im treba da mi pociste prasinu ispod displeya?
Jeste imali slicne probleme?
Jer si mislim ako to jednom otvore i ociste, da bi prasina jos lakse mogla ici unutra.
Prasina mi je dosla od nosenja u dzepu naravno.
Hvala.
Koliko im treba da mi pociste prasinu ispod displeya?
Jeste imali slicne probleme?
Jer si mislim ako to jednom otvore i ociste, da bi prasina jos lakse mogla ici unutra.
Prasina mi je dosla od nosenja u dzepu naravno.
Hvala.
--
. [Lejzermaster]
koji model?
fino rastaviš ga sam i obrišeš prašinu...
nema potrebe za servisom
nečeš izgubiti garanciju zbog toga...
mislim, kak hoćeš... al budeš bacio bez veze 50-100ks...
nađi na netu kak se otvara mobitel i samo oprezno i polako...
Ja imam na 6280 par zrnaca prašine ispod displaya,ništa strašno. Planiram odnijet u Mobis kad postane kritično i natjerat ih da to potpišu pod garanciju. Takvo nešto nikad nisam imao na mobu,pa sam se raspizdio kad sam primijetio. A nisam ga uspio ni rastavit![]()
pa sad...sigurno ces cekat tjedan-dva ako nemas neku vezu, ako imas 5min, a sto se tice garancije, sta kad ce masku htjet promjenit, glupo je stalno trcat na servis
After all...
Rastavi to solo nije ti problem a ni ne isplati ti se i da je besplatno toliko bez moba ostat...
A sta se tolko vidi ta prasina?![]()
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
da rastavi si sam.
imas upute na youtubeu, lik ga je rastavio sa noktima za kojih 30 sekundi.
bas simple izgleda.
ja sam nokiu 6280 čistio već 3 puta sam i nema nikakve frke, samo opušteno... mnogo se lakše rasklapa nego što se čini!!! Imaš 5 kopčica na koje moraš obratiti pažnju i to je to. Skida se kompletna gornja maska sa tipkama. Ustvari evo link...
http://www.youtube.com/watch?v=JMjvXkoT-QE&NR
I meni se to dogodili na 6280 vec nakon 3 tjedna,nije mi jasno kako tako brzo a fakat pazim na mobove
Bookmarks