a pazi ovo... možeš izabrati JEDAN broj iz bilo koje mobilne mreže pih![]()
dobra fora ali zapravo totalno beskorisna.... barem meni.
link: http://www.t-com.hr/privatni/telefon...drazi_broj.aspTarifnom opcijom «Najdraži broj» možete odabrati tri broja - dva iz T-Com HR fiksne mreže i jedan iz bilo koje mobilne mreže u Hrvatskoj - te razgovarati po znatno povoljnijoj cijeni.
Odabirom ove tarifne opcije omogućeno vam je cijeli dan razgovarati po istoj cijeni kao u razdoblju od 19 do 07 sati, ovisno o korisničkom paketu koji koristite.
Dodatna mjesečna naknada za korištenje opcije iznosi 15,00 kn (PDV uključen).
Odabrane najdraže brojeve moguće je mijenjati. Jedna promjena brojeva u mjesecu uključena je u mjesečnu naknadu, dok se svaka sljedeća promjena u tekućem mjesecu naplaćuje 20,00 kn (PDV uključen).
Aktivacija opcije u tekućem mjesecu je uključena u mjesečnu naknadu. Deaktivacija se ne naplaćuje dok se svaka dodatna aktivacija u tekućem mjesecu naplaćuje 20,00 kn (PDV uključen).
Opciju možete aktivirati putem govornog automata na besplatnom broju 0800 9898, pozivom na broj Službe za korisnike 0800 9000, u T-Centrima ili kod T-Com Partnera.
a pazi ovo... možeš izabrati JEDAN broj iz bilo koje mobilne mreže pih![]()
dobra fora ali zapravo totalno beskorisna.... barem meni.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Jos bolje je to sto za tu uslugu moras mjesecno placati 15kn :-)
vratite nam unlimited,ovo je sranje![]()
15kn za to sranje? Pa oni nisu normalni...
Kakav laznjak... bas su jadni...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ovo je potpuno besmisleno.. cisto skupljanje para na nekim naivcima..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
i opet tipicno za T-com,lov u mutnom![]()
ovo može samo naš najdraži operater - T-Com
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
sve jadnije i jadnije ponude ....strašno ...ja da sam takva firma mene bi bilo sram tako nešto ponudit ....
ne bi, jos uvijek je puno vise tuapan koji ce, ako im se to prezentira kao nesto super, to korisiti i mislit da im je t-com da nesto fenomenalno.. znaju ti kako se lova bere...Izvorno postao Ludacris
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
bezveze, to se isplati samo ako netko razgovara dan i noć s ta dva broja, isto kao i na t-mobilu sad će napaćivat onih 7 povoljnijih brojeva.
Smijesni su, pa svako normalan vidi da se ovo ne isplati, mislim bezveze
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
nevidi svako, nažalost...Izvorno postao Qwasy6
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Bookmarks