da li ti je slucajno ukljucen hrvatski rijecenik??? to se meni desavalo na jednoj nokiji...neznam sad kojoj... uvijek kad je hr. rijecnik bio ukljucen, jer č,ć,ž.đ,š, uvijek gleda kao mozda 3 ili 4 znaka!!!
Dakle, dok pišem sms mobitel me prebaci na drugi sms već nakon 60-70 znakova, nije mi jasno zašto? Ima nekakve veze sa razmakom i interpunkcijom? To mi se već dešavalo i na K310. Inače sa Tele2 prepaid ako to išta znači.
Sad sam pročitao da ima veze sa pisnjem "naših" slova ć,č,đ etc. Može close na temu.
Zadnji uredio ravilov : 27-12-2008 u 22:04 Razlog: koristi gumb EDIT!
da li ti je slucajno ukljucen hrvatski rijecenik??? to se meni desavalo na jednoj nokiji...neznam sad kojoj... uvijek kad je hr. rijecnik bio ukljucen, jer č,ć,ž.đ,š, uvijek gleda kao mozda 3 ili 4 znaka!!!
###1410989180026
ne gleda se kao 3-4 znaka nego ako se koristi unicode, preko kojeg idu hrvatska slova onda je max borj znakova skraćen
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
OK, onda zatvaram.
@Cartman682,
Za ubuduce, OBAVEZNO procitaj pravila o naslovima tema, prije otvaranja nove teme koristi pretrazivanje, te koristi EDIT umjesto uzastopnog postanja.
Bookmarks